Angry Birds Star Wars

https://youtu.be/lyB6G4Cz9fI

Izlazi 8. Novembra.

Hahahaha, ekstra koncept, trebalo bi da bude zanimljivo. :smiley:

Omg, ahaha kako jako. :smiley:

E ljudima svaka cast. Stvarno su napokon malo iskoristili mogucnost da naprave nesto od igara za tel. Mislim ima,tu prostora,ogrmni ekrani procesori i sva ostala cudesa. Pre ovoga nije se mogla naci postena igra :slight_smile:

A evo i gameplaya!

Ahahahaaahahaah, ja ne verujem sta ce likovi da urade. :smiley:

Inece nisam neki ljubitelj Angry Birds igara, ali Star Wars je predobar!

Upravo sam skinuo i cepam posto necu biti kuci danas imam neke obaveze na fax-u a ovo mi dodje kao dobra razonoda.:slight_smile:
Ko voli ovaj serijal igara, obozavace ovu, ko je ne voli, kao sto je iKaran rekao, volece ovu ako i samo zbog SW.:slight_smile:

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Na cemu je cepas? PC?

Pa pise ti

Ja upravo skidam za iphone, komedija…

E da, pisao sam sa telefona, na njemu igram i odlicno je… Ne znam da li ce izaci i za pc ili je vec izaslo mrzi me da pogledam, ali nekako ne mogu da se nateram to na pc-ju da igram. iako i to ima svoje prednosti jer je veci ekran i lakse misem da preciznije gadjas. :slight_smile:

Izaslo je. Al ja cekam za box. Nesto mi lakse da igram.

Ahaha jos sam slucajno provalio da kad bacas Luka(bedna promena po padezima) mozes lightsaberom da odbijes one lasere ukoliko te neko puca ili hoces da ih odbijes na njih. Haha na sve su mislili. Odlicna razbibriga.:slight_smile:

i meni se svidela ta fora sa Luke-om, ovo je prvi Angry Birds u kojem me je svaki level pošteno oraspoložio :slight_smile:

Nadam se da ce nastaviti sa tematikom i obradjivanjem jos nekog od naslova sto iz sveta filma,sto iz sveta igara :slight_smile:
Vrlo dobra zabava.Posebno specijalne moci ptica.

Odlicna igra trenutno ju igram na svom iPhone-u 5 i zbilja mi se svidja kao sto Vid kaze odlicna razbibriga:da:

Najbolja vezrija angry birdsa…Igra je jako popularna, ali brate mili preterali su, svake 2 nedelje izbace neku novu…dajte neku drugu igru sa drugom temom -.-"

Veliki sam fan Star Wars-a, tako da sam se oduševio ovom igrom.Igram je na tabletu i na fonu stalno, po meni najbolja Angry Birds igra do sad :smiley:

Bad piggies. :stuck_out_tongue: