Android Video player koji je najbolji i još neki problemi!

Na risiveru MediaArt7 Ultra imam iMedia Player video fajlovi rade na njemu bez seckanja i sve što sam probo radilo je ali imam dva problema : Podržava samo Fat 32 znači nemogu da gledam filmove preko 4 Gb a drugi problem je što nema opciju za ubacivanje titla ( prevoda ).
Skino sam do sad otprilike 15 raznih android video plejera i probavo ih ne samo da nisu rešili moj problem već video fajlovi koče nanjima .
Dali postoji neki Android player koji rešava ova moja dva problema izgubi silno vreme skoro dan ipo .

Jesi probao MX player https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad&hl=sr

VLC je po meni najbolji sto se toga tice

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koči mi pa ubija , kažem fabrički ne koči ali imam ona dva problema sa početka !

Probaj naci na net-u MX Pro verziju pa probaj s njom. Tamo znam da mogu titlovi i sve super radi na tabletu

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

MX i MX pro je razlika samo u reklamama. Dok gledas film, reklama nema, samo kada izadjes. I da, MX je najbolji, ja ga koristim dve godine, odgledao sam desetine filmova na telefonu i mislim da nema boljeg…

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Pa jel može da pusti mkv preko 4 GB sa NTFS formatiranog har diska ,usb ili šta god već i titlove u srt formatu ?

Ne znam da li mogu da se nadovežem na temu u vezi playera pošto ja imam dosta sličan problem. Sve sam te playere probao i sve je ok, imam galaxy tab 3 7" i hteo bih nekako rešiti da mogu kroz wireless mrežu sa hard diska sa sharovane particije gledati filmove. Probao sa media house i on mi vidi servio koji je instaliran na kompu i filmovi idu bez problema sa bilo kojim playerom ( bs, mx itd) ali nijedan ne može da strimuje titlove! Pokušao sam sa raznim podešavanjima ali bez uspeha,pa sam hteo zamoliti ako ima neko drugo rešenje za moj problem?

Odakle NTFS i hard disk na Android-u…

Pa posto je Android Linux distribucija, znaci da mu samo fali NTFS-3G drajver sto sumnjam da ima i pitanje je da li se moze dodatno staviti jer to uobicajeno dolazi vec ubaceno u vecinu Linux distribucija.

Na tabletu koristim BSPlayer, nikad nisam imao nikakvih problema a pogledao sam gomilu filmova.

Uspeo sam da pokrenem MX Player međutim sad je problem što pleyer nevidi Usb fleš ubodenu u Android risiver samo ima opciju za SD karticu kako da se podesi da vidi Usb fleš ako je to uopšte moguće ?

MX Player. end of story

VLC je garant najbolji jer iako piše da je u beta verziji sve gura…ali BAŠ BAŠ SVE, lus što streamove preko Hubi-ja odlično hvata