Uradio sam 2. put sa drugim ROMom…i uspelo je…mada ga je brzo instalirao…znam da je na staroj xperiji dosta duze trebalo. Hvala ti puno ! Ne znam kako da ti se oduzim I svaka cast sto si imao strpljenja da odgovaras na moja, ajde da kazem, retardirana pitanja
Advanced reboot se zove opcija, na 4.2.2 se nalazi u Developer options, a na 4.4.2 je u Security mislim. Odaberes to i Show always i imaces opciju da direktno rebootujes u recovery
@celahudini jel mozes da menjas ove opcije
Ja sam update uradio pa sam dodatno ponovo setovao superSU i sve radi kako treba i ini.d patchevi, sta je kod tebe?
Sent from my Sensation XL using Tapatalk
Sada mogu kad mi je superuser odobrio prava superSU. Sinoć jedino iz settingsa što je funkcionisalo je da promenim ikonu aplikacije, temu i jezik. Ni u dnu ono Reinstall, switch superuser app, full unrot ama baš ništa nije reagovalo no bitno da sad radi
Stavi grant i da te ne pita za ponovno odobravanje root-a aplikacija koje su bile pre update, kazem i mene zezalo ali sam sredio i sve OK
Sent from my Sensation XL using Tapatalk
Jel postoji negde opcija da mi glavni meni bude providan ? Jako me nervira ovo crnilo kod htc telefona. Inace imam mySenseDx5 RC 4.0
Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
To se u launcheru podesava, na homescreenu klikni ono dugme za opcije (bem li ga kako se zove, menu valjda?), medju njima treba da pise launcher settings ili tako nesto (zavisi koji launcher imas), i negde tu bi trebalo da bude. Ja koristim Apex Launcher i kod mene je Apex Settings > Drawer > Background transparency.
To je Aleksa samo transparencija kada otvoris app drawer ne za sve menije, to mora nekom custom temom
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Znam, nego sam ga razumeo da mu samo to treba. I stand corrected
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Ne svidja mi se apex…kad udjem u meni prvo prikazuje sve aplikacije, pa skinute pa widgete…ave mi nekako tu zbrkano…nasao sam neki mod ali ne znam kako da ga instaliram -.- zove se custom transparent app drawer za moj rom…jel se to instalira kao sto bi flesovao rom tamo iz bootloadera ili ?
Pa mozes da izmenis nacin prikaza, da ti bude kako zelis Ako je taj custom transparent app u .apk ekstenziji instaliras ga iz sistema, samo kliknes na njega, ako je u .zip formatu ides preko recoveryja.
ti widgeti mogu da se sklone a prikazuje samo aplikacije, jel bre vi gledate settings od aplikacije, ili samo kukate
Skini NOVA Launcher, malo je bolji nego apex, podrzava vise opcija, manje jede memoriju i ne puca toliko cesto kao apex, ja sam korisito apex dosta dugo a onda sam skontao da je Nova za koplje ispred… i naravno imas i background transparency imas i da sakrijes widgete i sve zivo, samo treba ponekad uci jbg u settings pre nego sto pitas na forumu heheheh
Btw podrzava iste teme kao i Apex
Instalirao sam Novu launcher sad. I bas mi se svidja…ne zauzima ram memorije i radi mi tecno (za sad). I to si upravu, radi mnogo brze od stock launchera koji imam. Nego imam problem, odakle da skidam widgete ? Nema ni clock widgeta, nista…
Google Play Store, cuda cini
sto veca to brza
Uh, sredio sam…bez nova launchera imam providni meni.
Jedino sto mi smeta je ovaj stock dock
Ne mogu da nadjem na netu nista da i on postane providan -.-
E pa jbg sad Lepo skini Nova i Apex launcher, mogu da ti izgledaju kako god zelis, za sve sto ti ne odgovara zaviris u opcije i promenis
Ako ipak insistiras da ostanes na tome, nadji neku temu koja ima providan dock, tj. koja nema dock background.
Ne mogu vise telefon da cackam sinoc sam do 2h instalirao costum rom koliki sam retard i danas ove gluposti…treba mi pauza
a otpisao si ga samo tako, da ti nisam bio priznaj da si bio spreman da kesiras pare za novi hehehehehheh
Ala im je dobar tutorijal u PM, ništa ja tu ne kontam, auf
Download the latest build;
Gapps ( if you don’t have it already) ;
Recommended! Full wipe, and manual format /system;
Flash ROM and the gapps you want,
Flash the modem!;
Reboot.
Španska sela ljudi…