Aluminijumska ili silikonska futrola

Koja ce mi bolje ocuvati telefon ? LG G3 je upitanju. Nikad nisam voleo futrole…nikad ih nisam ni koristio…ali za ovaj telefon moram :smiley: Silikonske su mi jako ruzne…ali deluju mi kao da bolje odrade posao, ili je svejedno ?

Imam i jednu i drugu varijantu. Silikonske ti bolje apsorbuju udarce. Ali su meni alu lepse. Ali i jedna i druga ti stiti. Ako vec hoces neku ok zastitu samo gledaj sta god uzeo da kada pogledas sastrane da neki deo te maske prelazi ekran. Vecina telefona pri padu ima tendenciju pada na ekran. To stiti.

Silikonske mozda jesu ruzne, ali imas da nadjes i lepih tematskih. Mozes da ih nabavis i sa neta, ne moras da obilazis radnje. PRoblem je sto po pravilu ima samo dve ili tri boje za telefon, pogtoovu za lg, dok ako trazis za samsung ima sta os… Po meni za taj tvoj fon bi vise legla cover maska tacnije ovo

Ako pak ipak zelis clasicne covere, onda gledaj Spigen marke reicmo Spigen Slim Armor ili Ultra Hybrid eventualno Otterbox Symmetry zastitna ledja.

Moj savjet: uzmi ultra tanku prozirnu maskicu, ništa drugo, osim ako imaš živaca čuvati ga. Moj mobitel je prva dva tjedna stalno bio u maskici, pa sam je počeo skidati kada sam kući, pa poslije mjesec dana sam skinuo masku i ostavio je u ladicu. Mobitelu je već više od dvije godine, ništa nije razbijeno osim par crtica po bočnoj strani. Mislim da je svaki vlasnik mobitela ovo prošao, zato uzmi ultra-thin maskicu koja se i ne osjeti kada je na mobitelu, svejedno ćeš je skinuti za nekoliko mjeseci

Ne znam zasto to govoris dok je moj Sony Xperia E4 po meni bez silikonske maske jedva upotrebljiv , ova moja ima sa strane kao neke hrapave zavrsetke pa telefon i ne klizi toliko ali opet kad su znojave ruke zna da klizi dosta , dok kad nema masku plastika ta nazad i sa strane se nenormalno klize i ispada ,mozda zato sto sam ja navikao na silikonsku navlaku od dana kad sam kupio telefon ne znam stvarno … Takodje dva telefona sam vec razbio iako imaju masku , to samo ja mogu…

Uzmi slobodno prozirnu silikonsku masku, ja sam je uzeo za svoj g3 jer je telefon beo a mnogo mi ruzno izgleda sa maskom koja nije prozirna, evo imam ga vec pola godine padao nekoliko puta nista mu nije

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Preporucujem ti silikonsku

Telefon je stvarno jako lep. Pa bih samo unistio izgled maskom. Svakom telefonu sam skinuo masku posle bukvalno 2 nedelje…nije mi lepo ni da ga drzim u rukama kad ima tu zastitu.

Razmisljao sam i o varijanti sa maskom na preklop. Lepo izgleda telefon, mada ne znam kako bih ga onda koristio kad bi mu stalno visio deo koji stiti ekran.