VAU,ovaj Thread ne postoji???
Kako nikog nije interesovala ova igra?
Meni se skroz svidja i ima kul ideju.
Ali to cemo posle.
IZASLA JE IGRA…Ali na Xbox360iso.com
E sad postavio bih link (da jedan link i to direct download) ali sajt mi nesto opet zeza. Narezujem igru i jedva cekam da vidim kakva je,jer dugo vec cekam da izadje.
E sad o igri.
Prica:
Igrate u ulozi Agenta Michael Thorton,on radi za neku tajnu agenciju za USA (da da zvuci dosadno). I nakon neke njegove neuspesne misije,Majkla izda njegova kompanija i on je sada u bekstvu jer ga juri njegova tajna agencija…(jos da se zove Sam Fisher,igra bi bila SC conviction remake). I sad Majkl mora do koristi Alpha protocol,neki protokol kroz koji trazi pomoc od drugih zemlja i njihovih tajnih agencija da bi razotkrio tajne njegove bivse agencije i nekako se osvetio…Da,i nije bas nekako privlacna prica…
E ali zato igra je VRLO privlacna u gameplay sekciji:
Znaci igra vam je mesavina third person shooter/action adventure/tactical espionage (sunjalica) I na kraju…RPG.
Dakle moze se reci u prevodu…Mass Effect u sadasnje vreme…Sa Splinter cell “zacinom”.
Znaci Majklu mozete promeniti Frizuru,boju frizure,bradu,mozete da mu stavite kapu ili slem…Itd.
Mozete i da pojacavate oruzija,ali ne ono kao ne vidljiva promena…nego ako pojacate preciznost svoje puske…nego sve promene i dodaci za oruzija su vidljiva.
Isto se moze raditi i za Majklov “armor” (odecu).
Kao sto sam rekao ovo je Mass effect u danasnje vreme. Znaci bice dosta puta kada cete vi birati sta vas lik kaze,ili koji izbor donese.
Na par misija igracete sa AI likovima koji vam “pomazu”.
Nisam siguran da li ce biti voznje,ali ima dosta dobrih “set pieces” (velikh spektakularnih dogadjaja).
Voice acting,kako se moze videti na dosta trailera i video klipova ce biti super i puno zivota.
Grafika (po mom misljenju) nije skroz savrsena ali izgleda solidno (po smislu da nisam video screen tearing ili seckanje ili pixelovane senke).
I muziku treba pohvaliti,komponovao je “poznati” (nikad cuo za njega) elektronik producent i umetnik Bryan Wayne Transeau poznat po imenu BT.
Dakle igra kako za sad izgleda ce biti super,sa jedinom manom a to je originalnost kad je u pitanju prica.
Evo narezao,igram.
I mogu par stvari odmah da kazem…
Hakovanje alarma,kompijutera i obijanje brave…Su vam BUKVALNO NAJTEZE mini games koje sam ikada video…
Znaci stvarno su preterali skroz na tim delovima.
I nisan za oruzija je jedan od najgorih koje sam ikad video (veci je od covekove glave…u igri naravno ne na pravom coveku…).
Sve ostalo je ok za sada,grafika bi mogla da bude bolja.
I mali hint pre nego sto zapocnete igrati:
Idite u Options i iskljucite Motion blur…Po mom misljenju Motion blur u ovoj igri izgleda ne dovrsen i jako sporo se pojavljuje…U prevodu,upropasti grafiku i pravi igru ne zanimljivom.
Mozda se nekima bude svidelo sa MB a mozda nekima bude kao i meni bolje bez toga.
Ok.
Prvo,moram da kazem da igra ima jako mnogo bagova…ili se to meni samo pricinjava (pucam u vojnika 10 puta a on samo hoda,dodjem mu iza ledja i pocnem ga udarati on stane gleda okolo…I okrene se da puca u mene…)
POV (point of view) mi izgleda premali,jedva ista vidim oko mene,stalno mi se dogodi da kad sam u hodniku i neko pocne da me udara,nemam pojma odakle to dolazi…
I u grafici isto ima dosta bagova.
I za teksturu se dosta puta dogodi da treba neko vreme da se pojavi (igra mi je instalirana na HDD).
Za pricu sam vec rekao da mi je meh,ali i dalje mislim da je gameplay vrlo zabavan.
To bas da je 1mm…je i bas preterivanje.
Evo jos jedan mali hint…Koristite Assault Rifle sto cesce…
Ima najmanji nisan i najace je oruzije (pored shotgun).
A cak od najmanjeg skila bice vam korisna.
evo pojavilo se ovo cudo od igre za pc ali definitivno igru neskidam ni za pc, pa mislio sam da joj dam sansu na pc-u da je probam kada ono igra je 10 gb em jos nema kreka za istu mora da se ceka… a da je rezem na dual layer nedaje mi se ni 15 dinara za obican a kamoli 130 za ovo sranje… mozda se nekome dopada igra ali po dosadasnjim kometarim i onome sto sam mogo da vidim po snimcima definitivno preskacem ovaj naslov…
nije vredan paznje… zali boze vremena kojeg su ulozili da naprave ovu saku jada od igre…
Verovatno ce je popraviti sa patchevima, ili su pirati izbacili neku nedovrsenu verziju (mada je to mala verovatnoca jer igra zvanicno izlazi sutra).
Ne verujem da bi izbacili jednostavno ovako bagovitu igru.
E sad vrlo je moguce da ovo sto su pirati stavili za download je “early build”,jer sam procitao na IGN da je jedan covek dobio sansu da odigra celu igru,ali je primetio dosta bagova (kao i ja) ali onda kaze da ce ti bagovi sigurno biti popravljeni za release zato sto je ovo “early build”…
moje licno misljenje je to da je igra takva kakva je izasla na piratima da ce biti i u zvanicnom izdanju… nije to crysis 2 pa da je neko marne nego obicna c produkcija… cudi me da to sega izdaje ali ajde, svasta sam video za svojih 30 godina pa ajde da poverujem i u ovo…
Evo Presao sam rusiju,i moram da kazem da sve manje i manje nailazim na bagove,a igra postaje sve zabavnija.
I cak se dogodilo nesto sto stvarno nikad nisam video i malo me iznenadilo:Na pocetku igre imate da birate razne “klasi” (zapravo kao vasa pozadina pre nego sto ste se priduzili Alpha Protocol) ja sam izabrao Freelancer,nakon nekog vremena birate sekundarnu klasu,ja sam izabrao engineer. E sad stvarno sto je kul kod svega toga je jedan mali razgovor koji sam imao sa nekim likom u rusiji (mnogo kasnije u igri) “Your background is really impressive,the ways you deal with your missions is like a true Freelancer…I prefer the term Engineer…”
Vama ovo izgleda kao sitnica,meni je izgledalo kao kul sitnica.
Znaci igra mi se jako svidja…A mislim da su dosta ljudi ocekivali previse (ili nisu ocekivali da ce igra vise vuci na RPG nego na Third person shooter…Sto i jeste slucaj).
Alpha Protocol je igra visoke AAA produkcije. citao sam dosta puta da je trebala igra jos ranije da izadje ali su zbog silnih bagova uvek odlagali izlazak zbog poliranja igre.
Obsidian Entertainment, koji stoji iza naslova kao sto su SW: KOTOR 2 i NeverWinter Night 2, se ipak ocekuje dobra igra(sa dozom bagova kao i u predhodnim igrama ali nista previse) tako da se nadam da ovo sto igrate nije finalna verzija jer se ipak ocekuje vise od njih.
Obsidian Entertainment razvija i FALLOUT: Las Vegas, pa se nadam da ako je Alpha Protocol finalna verzija tako bagovita da nece usrati i F3: Las Vegas koji izlazi kasnije ove godine.