AlliExpress-Iskustva

Vidim da na ovom alliexpress-u ima zanimljivih i vrlo povoljnih stvari…
Interesuje me da li je nelo narucivao robu sa ovog sajta i kako je zadovoljan???

kineske stvari 99.9% ali ima da se nadje svasta, ja sam narucivao vise puta, jedina mana svega je sto dosta dugo treba dok stigne, mesec dana je neki minimum, a jednom i se desilo da je stiglo za 3 dana, slanje DHL-om i to free ne znam kako su imali to tako za futrolu za mobilni :smiley:

u principu neki prosek za dolazak paketa je 3 nedelje, desi se nekada i da se oduzi vise, max sam cekao mesec i po dana

placanje Visa karticom bilo koje banke, sve to normalno radi, tako da eto

Ja mislio hdmi kabal da kupim,vidim bas je povoljno…Pa rekoh da se ne zalecem…Ja bih probao free shipping

Послато са ST25i користећи Тапаток 2

kupi bre kod nas nije vredno cimanja toliko :smiley:

Rekoh da probam,malo i iz radoznalosti:);):):wink:

gledaj samo da se ne zeznes za shipping, negde ima stvarno bagatela stvari ali imaju i shipping tipa 25-30 dolara hehehe, negde je free naravno

Ja cu za neki dan da uzmem tablet odatle, bas da probam. Oko 240$.

kolega sa posla narucivao telefon, 230 dolara sve uredno, tel JIAYU G3 valjda ili G4 ne secam se, sljaka bre dobro heheh

svakakvih ima stvarcica na ovom sajtu,samo se pitam kako im se isplati free shipping za stvari od par usd-a

Ovo cu da uzmem:

A kada uzmes free shipoing da li ti donesu na vrata??.Kako ste dobijali vi koji ste narucivali preko Alliexpresa??.Drug narucio narukvicu i zatekao he u postanskom sanducetu,pa se pitam sta se desava sa onim sto ne moze da udje u sanduce!!!

Ovo sam bas hteo da pitam, vredi li uzimati nesto sto kosta 200 din a kod nas 700 din i da cekas mesec dana :D? To mi je malo bezveze :slight_smile:

Ja sam narucivao neke kablove kojih nema kod nas i plasticne rucke za Vitu. Obicno je pravilo da kad zaboravis da si nesto narucio, da tada dodje na kucnu adresu.
I ako ne moze da stane u sanduce, stavice vam na kucni prag.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Ali ja sam u zgradi:(:(:frowning:

Mene poštar cima da sidjem, a ako ne sidjem u roku od odmah stavi paket na sanduče :smiley:

Sent from my LT30p using Tapatalk

Pa i ja sam, imas vrata aka kucni prag :slight_smile:

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Meni nije hitno,kazem vise iz znatizelje neko sto sam prinudjen.
Totalno mi je suludo da iz Kine neko plati postarinu za tebe,a kupio si glupost od par dolara:confused::confused::confused:

Reko mozda ostave papiric u sanducetu,pa podignes u posti!!

Sto jes’,jes!!:):):):):slight_smile:
Cast mojim komsijama ali to je bezbedno ko ovca u coporu Vukova;):wink:

Stigao hdmi kabal preko aliekspresa.Postar doneo na ruke,nije bilo nikakve dodatne postarine…Kabal skroz dobar a cena smesna…