Fascinira me da ovako nesto jos posoji u danasnje vreme kada su telefoni toliko jaki da je ovo suludo.
Ovaj uredjaj gura pc igre i ne vidim kakve to veze ima sa telefonima. Ne kontam sta si uopste hteo da kazes ?
Inace iako se o hardware-u ne zna nista AW kaze da je uredjaj jaci od vecine gaming laptopova.
Ovo je super za ljude koji dosta putuju, pogotovo što može da se nalazi na TV ili monitor. Nintendo switch formula je totalno uspela. Samo jača mašina i ovo može biti super stvarčica. Naravno, ako podržava steam i Windows store. Više ništa ti ne treba.
Pa ovo i radi na win 10, e sad govore i steam da ce naravno raditi al nije jos sigurno i potvrdjeno. Inace ekran je 8 inca. Problem po meni ce biti baterija i znajuci AW sigurno nenormalno visoka cena.
U pitanju je koncept koji ima 0,01% sanse da ima komercijalnu upotrebu. Jos ako uzmemo u obzir da ga radi Alienware mogu da tvrdim da i ako izadje, cjena ce biti takva da niko na ovom forumu nece imati ovo parce tehnologije.
Btw, zao mi je sto Microsoft nikako ne zeli da udje na trziste prenosnih konzola, jedan Win10 uredjaj sa PC igrama bi bio san snova. Ali tesko je uraditi mocan prenosni uredjaj koji ce da pokrece igre koje su planirane za mnogo jace konfiguracije od prenosne kofiguracije od 300-400$.
Kako bi bilo dobro da ovo bude Switch 2