Akiris's Flash News

** Vesti za 06.05.2010**

 1. Prvi DLC za igru Alan Wake nam osim novog content-a donosi i mnogo tweakova sa graficke strane. Igra ce biti jos ispoliranija a kako Remedy potvrdjuje, ubacice jos puno novih facijalnih animacija da igru sto vise priblize realizmu.

 2. Rockstar najavio CO-OP Multiplayer Addon za Red Dead Redemption. prvi od tri addon-a se zove “Outlaws To The End” i sastoji se od sest enormnih misija punih, bandita, odmetnika i pucnjave u kojima moze da ucestvuje 2-4 igraca. Igrajuci ovaj addon dobijacete dodatni online XP, a donosi nam i nove achievemente.

 3. Lucas Arts potvrdio zvanicni izlazak igre pod nazivom** Star wars: The Force Unleashed II**. Igra izlazi 26. oktobra 2010. godine za XBOX 360 i PS3. Sto se tice same price ona je smestena u eru izmedju Epizode 3 i Epizode 4, poznatog Star Wars univerzuma.

 4. **12. oktobra 2010. godine **nam izlazi Medal Of Honor kako je zvanicno potvrdio EA

 5. Ako ste se nekad igrajuci Dragon Age: Origins zamislili kako je to biti u kozi darkspawn-a,** Bioware** vam je ispunio zelju. Sledeci DLC jedne od najbojih RPG igara ikad nosi naziv Dragon Age: Origins - Darkspawn Chronicles. zamislite svet u kome nema heroja, i gde nikad necete postati Grey Warden. Odigrajte quest pada glavnog grada (Denerim) sa perspektive darkspawn-a, otkljucajte epic darkspawn item koji mozete upotrebiti u originalnom delu igre kao i u ekspanziji, koristite novi “Enthrall” ability da regrutujete bilo kog darkspawna na kojeg naidjete u svoj party. DLC izlazi 18. maja ove godine na XBOX LIVE Marketplace-u po ceni od 400 Microsoft poena.

 6. Ubisoft najavio Tom Clancy’ H.A.W.K.X. 2 za jesen ove godine.

Stay tuned :slight_smile:

Akiris

Brate, vec ima tema za vesti. Mislim, sto komplikovati zivot :frowning:

valjda imam pravo da otvorim svoju temu?

Naravno da imas. Ti sve prezvaces na srpski, sa slikama i videom, za razliku od ostalih :wink:

pa odem na vesti i informacije i gledam postove kako ljudi pitaju kako da prepoznaju koji im je drajv. pitanje je na mestu, ali jebem li ga ako to ide u vesti, pa sam odlucio da se osamostalim, kome se ne svidja <skip thread>

Akirise ti bi trebo da budeš partner Angry Video Game Nerdu.

Vesti za 16.05.2010

 1. Prvi DLC za igru Alan Wake izlazi **27. jula 2010 godine ** za sve koji su kupili original igru ovaj prvi addon ce biti besplatan a za sve ostale koji su do igre stigli nekako drukcije, ova epizoda ce biti dostupna na XBOX LIVE Marketplace-u sa jos uvek nepoznatom cenom. Kako je vec pomenuto addon donosi mnoge graficke tweakove a sto se tice same epizode ona je sama za sebe i smestena je izmedju prve i druge sezone. ovim potezom i izjavom je Remedy indirektno potvrdio nastavak popularne igre, a kako oni objasnjavaju, prva sezona iliti prvi deo objasnjava sve sto je zapoceto i zaokruzuje pricu prve sezone a ove epizode koje ce periodicno izlaziti prikazuju drugaciji pogled na pricu u prvoj sezoni kao i postavljanje temelja za sezonu 2 iliti nastavak.

 2. Pre par dana zahvaljujuci Gamestop-u procurela je vest u javnost da ako Pre order-ujete sledeci nastavak Assassin’s Creed-a pod nazivom Assassin’s Creed: Brotherhood dobijate dodatnog multiplayer lika. kako je vest postala zvanicna Gamestop-u nije ostalo nista drugo nego da potvrdi ovu vest i obelodani o cemu se zapravo radi. Tako da ko ovu igru naruci ranije imace pristup ekskluzivnom liku pod nazivom The Harlequin

 1. THQ najavio prvi DLC za igru Metro 2033 pod nazivom The Ranger Pack. Ovaj DLC donosi novi difficulty level pod nazivom Ranger Mode. Standard ranger mode donosi mnogo manje municije u igri ali su oruzja mnogo jaca. Neprijatelji su mnogo jaci ali takodje ste i vi. Dodaje se i opcija za Hardcore Ranger mode u kome je HUD totalno ukinut. Takodje tu su jo i par novih oruzja i novih 250 Gamescore poena u vidu novih achievementa. Cena kao i izlazak ovog DLC-a jos nije potvrdjen.

 2. Microsoft je definitvno odlucio da ove godine na E3 sajmu “puca” na veliko. O tome svedoci vest da ce predstavljanje Natal-a na ovogodisnjem E3 sajmu biti prenoseno direktno na MTV - ju a premijerno predstavljanje ce biti propraceno performansom najpoznatijeg plesno - akrobatskog cirkusa na svetu Cirque Du Soleil

CIRQUE DU SOLEIL

 1. Najnoviji map pack za Modern warfare 2 nam dolazi 3.juna 2010. godine. Ovaj map pack pod nazivom Resurgence Pack nam donosi 5 novih multiplayer mapa a Infinity Ward je najavio i dva nova Double XP vikenda od kojih ce prvi biti 28 - 30. maja a drugi od 4-6. juna ove godine.