Akcije i popusti na PC/LIVE/PSN servisima

Nije više Director’s Cut free, promenili su na običnu verziju.

1 Like

Našao, hvala.

Hahahahaha nisam ni provalio da su promenili u obicnu verziju. Koliko su jadni da je strasno, oni koji su uspeli da uzmu DC verziju imaju sad obe :joy:

Društvo jel ima neko preporuku gde mogu da se uzmu PS poeni, američki je nalog. Treba mi najjednostavnija varijanta za koleginicu iz Bg-a. Ako je moguće da negde ode plati i nosi odmah kući :smiley:

Poeni?

Novac na nalog da prebacis, jbg ne znam kako se tačno zove

1 Like

Pa pretpostavio sam da mislis na to. Bacio sam pogled, ali Game Centar izgleda ima samo UK dopune. Sumnjam da negde mozes naci US kartice koje ce samo ogrebati i dopuniti preko konzole.

2 Likes

Ne odgovara joj dopuna preko CDKeys?

1 Like

Ona žena nema pojma, mislio sam da ima negde u bg-u ode kupi i završi. Pogledacu onda preko cdkey pa ću joj ja možda završiti. Hvala ti

2 Likes

Ako mislis na dopune ja ih uzimam na amazonu. A poeni to ne znam :slightly_smiling_face:

Na to sam mislio :smiley:

1 Like

$60 PlayStation Store Gift Card [Digital Code] https://a.co/d/dG8cizz

$10 -PlayStation Store Gift Card [Digital Code] https://a.co/d/7QhbGYx

Imas ovde dva linka. U okviru tih clanova ima dopuna raznih iznosa.

Od njih sam uzimao i nije bilo problema.

1 Like

Kod nas u radnjama tesko da mozes da nadjes bilo koje wallet credite osim UK. Jedino rednje kupovina preko neta amazon, cdkeys ili ako verujes nekom preko kupujem prodajem.

1 Like

Realno sasvim ok cena za US kod igre.

Pa realno i nije baš za digitalnu verziju igre, recimo ja sam jesenas u Games-u pazario nov na disku Horizon Forbidden West za nekih 35-40 evra, mislim 47 evra je manje nego 60 ili 70 ali sad da je povoljno i pristupačno baš i nije, mislim ja kad nešto kupujem ako već za to imam da dam 45 ili 50 evra daću onda i 60 ako treba.

Imaju EU kodovi za 30ak i ovde na forumu i na KP. Ali ja imam US nalog i to mi ne ogovara jer necu da pravim UK/EU. A disk verziju nigde nisam nasao kod nas jos povoljno da moze da se uzme. Tako da ovo za US kod je super trenutno.

Ma kakvi diskovi, prvo jezivo je iritantno kada vrti disk u konzoli, pa ustaj, menjaj svaki put… koji mazohizam brate? Da bi je sta, gledao na polici i zadovoljio neki horderski trip.

3 Likes

Amin.

2 Likes

Ako nekog zanima.

2 Likes