Uh uh, flash sale na americkom PSN-u.
Nude Deus Keks za 30 dolara i Novu Laru za 40.
Uh sto me temptuju. Kako je lako trositi pare…
Uh uh, flash sale na americkom PSN-u.
Nude Deus Keks za 30 dolara i Novu Laru za 40.
Uh sto me temptuju. Kako je lako trositi pare…
Uzeh Laru, Keks ce morati da ceka neke druge dane…
Moja topla preporuka je da iskoristite snizenje i uzmete CoD IW Legacy edition, jer sada sa snizenjem ispada da po cijeni jedne igre dobijate dvije, IW i MW remaster.
Isplati se pa makar samo zbog IW kampanje, vjerujte mi. Bio sam skeptican kao i svi ali kao sto je i ocigledno sada mi je IW mozda i najbolja kampanja do sada. Naravno, osim IW kampanje dobijate i zombie mod, mp, MW kampanju i MW mp. 5 razlicitih cjelina koje ce se igrati dugo.
Ako vam se toliko svidja TF i njegov gameplay, zasto vam se ne bi svidio i IW? Da ne smaram, razmislite o kupovini dok je snizenje, necete se zeznuti.
Razmišljao sam da uzmem, može da se nadje na pc-u za 40 dolara, ali ne vredi ni toliko.
Matchmaking je pokvaren, na pc-u nema dedicated servera, a igrači sa win store-a i steam-a ne mogu medjusobno da igraju. Glup potez, i moje pare neće videti.
PC je posebna prica, cuo sam za taj problem i tu se ne bih mijesao.
A za konzolase topla preporuka, ohrabrujem vas da ga nabavite.
PlayStation Store has Neon Chrome (PS4 Digital Download) for Free with instructions below. Thanks TheNarratorr
Aktuelles | Offizieller PlayStation™Store Deutschland…=neon%20chrome
First you download the demo for free. once you do that, the vita and ps4 version should show up as free.
Neon Chrome (PS4 Digital Download) full version (reg. $14.99) should now be available for Free
credits: slickdeals.
not sure if they will revoke that or not, but here you go Gaffers.
Znači, prvo skinete demo, pa onda se igra pojavljuje kao besplatna. Možda nekog interesuje igra.
Steta ne radi.Barem meni, izbacuje da nije moguca kupovina.
2 posts were split to a new topic: Dvije nove Božićne počele su na EU(UK, HR…) PSN-u
Zadnja besplatna igra na Uplay-u, za PC je Assassin’s Creeda III, a moci cete je preuzeti 7.12.2016
Od danas pa do 7-mog, koga zanima Dishonored 2 za 229kn(30$) je na akciji, na HR PSN, ili ako imate UK PSN takodjer na akciji za 30£.
Cek onda ce biti za 30$ na US? Ili ne?
Ne, neće, ovo je samo EU/UK.
Nece biti na US PSN. To je akcija na HR store-u trenutna cena 229kn, pa sam pored stavio kolko bi izaslo u $, radi “lakseg” snalazenja, Naravno akcija je i na UK, i naravno na svim ostalim EU PSN.
Navodno sve ovo ce biti na popustima u Christmas saleu:
Rise of the Tomb Raider
Fallout 4
Dishonored II
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
Battlefield 1
Uncharted 4
Titanfall 2
Call of Duty: Infinite Warfare
FIFA 17
Grand Theft Auto V
Watch Dogs 2
Final Fantasy XV
A ja se nadao Dark Souls 3 + DLC, smrc, otislo bi u trajnu kolekciju.
Ne verujem da ce biti final fantasy. To bi razbesno dosta ljudi posto je igra izasla maltene juce.
U svakom slucaju mnogo opasan sale.
Zasto ne bi bio FF XV na akciji ? Pa WD 2 je izasao 15.11 i bio je vec nakon niti 10 dana na akciji(na Black Friday EU PSN-u), ne vidim zasto FF XV ne bi bio nakon mesec dana na akciji, te akcije su isto na EU PSN-u.
Taj leak je sa neke ruske stranice procureo, i za sada se uspostavio tacan, posto prve tri igre su bile na popustu, kako su i oni(rusi) prikazali, trenutno akcija ide kako je i leak-ovana…
EDIT:
Evo, prve tri igre su isle redom:
Well fuck me onda podseti me u ovo vreme sledece godine da ne kupujem nista pred christmass ili bf.
Sta bi ja tek trebao reci , koji sam sve igre kupio sam(kupujem sam) , po punoj ceni
, nikakav share, guest…sve kupljeno na jednom racunu, sve igre po full ceni…
Ali je tako stalno na EU/UK. Nakon mesec ili dva, igra bude na popustu od 10-30% na Deal Of The Week. To obično nije vezano za praznike.