Achievementi / Trofeji i koliko ste navučeni na njih

Po meni su achievement-i dobra stvar.Iako nisu toliko bitni sto se same igre tice,jedine igre u kojim sam se stvarno potrudio je DmC i PES2013.

Moj brat po oružju… :slight_smile:

Isto i ja, prva i jedina igra gde sam uzeo hiljadarku je Rayman :smiley:

Neso i dalje vodis :slight_smile: Ne palim kutiju uopste, a i kad upalim, igram samo ovo sto sam vec presao i znam da valja, a tu nema ach-a nista :slight_smile:

Nisam video kuću 10-tak dana, a kamoli konzolu.
Zadnje što sam odigrao je Halo 4 na kom sam uzeo jako malo poena, jer je igra nemoguće škrta po pitanju ačivmenta.

Ja nemam ama nikakvu zelju za acivmentima. Ali volim sto postoje. Debilno mi je juriti achievmente (izvinjavam se, ne vredjam nikoga, kazem debilno jer bi mislio za sebe da sam debil sto to radim), jer nemam vremena da bas sve odradim, a mislim debil zato sto u igri uzivam i prelazim je kako ja hocu, ne kako mi je neko rekao. Ali volim to sto igra broji neke stvari, pa tipa roknes 10-20 headshota, a ono ti izbaci neku foru u nazivu i achievment unlocked. To volim, i lepo bi bilo da sve igre imaju to. Ili npr team fortres na steam-u, kad mi izbaci “you walked 200 miles” ili ne znam koliko, znaci zanimljivo je sto je sama igra uradjena da ti broji koliko si presao, i kad skapiras koliko je to u stvari. Ili das 200 headshota, jeste zanimljivo svaki put, al je jos bolje kad sama igra izbroji i kaze ti toliko i toliko si toga uradio. Tako da, samo zbog tog aspekta mi je super, ali juriti svaki, to ne bih mogao jer bi mi igra izgubila draz i postala obaveza.
A naravno, ko voli da sakuplja, njemu jos bolje, i meni super kad vidim da je neko na nekoj dobroj igri koja se meni svidja uzeo sve, i uradio sve, ali kazem, bio bih debil kad bi sam to radio, pored dosta igara koje mogu da odigram. :slight_smile:

Meni su Achievementi / Trofeji zanimljiv dodatak a često mi izmami osmijeh njihovi nazivi. Ne jurim ih i na xboxu nemam nijednu 1000 a na PS3 imam samo jednu platinu i to zato što nije bilo teško ali ne bih više nikad se sa tim zamarao. Ponekad neki poganjam ali ne želim da se zamaram i da mi to odvlači pažnju od igranja.

Takođe. :slight_smile: Isto ih ne jurim.

Nekada sam voleo da imam 1000/1000G, i onda je došao Modern Warfare i Mile High Club na veteran. Po cenu joypada uzeo sam 1000G i odustao više od achievementa.

Pozdrav kolege !
Ovakvu temu sam otvorio na jednom niđe veze forumu prije par mjeseci i nisam dobio nikakav odgovor ali mislim da je ovo pravo mjesto za to (mislim na republiku, ako sam promasio sekciju prebacujte, 5 minuta sam kontao gdje da ubacim ovo :lol: )
Elem…zanima me…koliko ste podložni achievementima, u smislu sabijate li se na nekim igricama jer MORATE da ih imate :headbang::headbang::headbang:?
Najlaksi na svijetu je definitivno iz Simpsons: The Game - PRESS START
Najtezi…ima ih masa bar po meni, tipa Ninja fuckin’ Gaiden II - komplet igrica me nervira…:mad::mad::mad:
Naravno, mislim da ovo ne predstavlja nikakav problem luđaku po imenu Ray Cox IV, svijetu poznat kao Stallion83, covjek koji je dva puta usao u Ginisovu knjigu rekorda za NAJVECI GAMERSCORE (idiot trenutno ima cirka 975 hiljada GS :S :S :S)
Sta mislite o “pastuvu iz za-dlaku-zadnje-generacije Titovih pionira”, koji su vam nateži/najlakši achievementi, ganjate li ih i tako…pa da vidimo razmišljanja :slight_smile:

and BAM

http://www.xboxrepublika.com/xbr-zabavnik/7927-achievementi-trofeji-i-koliko-ste-navuceni-na-njih.html

Hvala šefe…čitam ove opise tema pa mi nešto ono bilo najbolje…my bad

prebacio sam ti ja ovde pa ozezi misli sve u 16x :smiley:

Hvala kolegi na najavi :smiley:
Ja sam na nekih 41000, još od prvih balončića Achievement Unlocked postao neki vid narkomana…ali su mi starci stali u kraj (prvo su mi oduzimali produžne, pa rasvjetu, pa televizor, pa sam se ja sam ponudio i rekao da ne budu smijesni… pa sam im davao baterije sa caseom ili HDD, cisto da se ne zamaraju oko struje i prespajanja zica po kuci-kontam ne mozes ih pobijediti, nebitno…buncam :smiley: )
Presao sam komplet nekih 10-15 igara, pa od stavljanja RGH (posto nisam igrao 3 godine Xbox) mislim da je vrijeme da nekako to nadoknadim, a sta sa faksom to ne znam valjda cu skontati nesto u medjuvremenu (ako neko zna kako uskladiti faks posao i xbox molim da mi se javi, po mogucnosti i neka cura da se ubaci odlicno)
Fascinirao me Stallion prije neki dan…momak sve, ama bas sve ima…posao, ogromnu kucerinu u Kaliforniji, prespremnu trebu, dobio lifetime Xbox Gold, na poklon na prezentaciju dobio raritetni XO bijele boje (dostize cifru 12 000 dolara na ebayu btw) i tako…

toliko :smiley: :smiley: :smiley:

ja igre igram da bih presao i uzivao u istim, ako ima poena ima, ako nema nikome nista… Bilo mi je zanimljivo u pocetku mozda za poene, sad ih sve manje i manje i dobijam, uzmem igram nesto pa kada vidim pop-up samo kazem eeeee gleeee ima poena :smiley:

stojim na 24000 odavno, na ps3 trofeje sam pogledao samo prvi put da vidim kako to izgleda i imao sam svega 3 bronzana :D, 200x sam brisao profll tamo i sve sejvove i nisam se ni opterecivao da ih pogledam, prvom prilikom hocu cisto da znam gde sam

PS3 nemam pa mi “sveti grali, pokali/bokali, pehari” nisu nešto interesantni, nažalost vezao sam se za Xbox davno i sad se već ne kajem a volio bih jednu tricu imati čisto et onako da prkosim sirotinji :stuck_out_tongue:
A ovo 24000 to kontam da si nagurao igrajući godinama, pa se omane neka igrica koja da achievement kad pređeš na Easy, priznaj ljudima :stuck_out_tongue: :smiley:

to je sve tacno od 01.10.2010 do danas, najvise poena imam nagurano u Forzi, jedina igra gde maltene imam sve i gde sam jurio poene… ostale igre ako su dobre dodjem do nekih 7xx poena i tu stanem tj ne zanimam se za dalje… u proseku po 3xx imam na svakoj igri, sem negde gde kako god da igras ne mozes da naguras vise od 2xx pa da ne znam sta, pogledam kako i sta se uzima ali ne vredi, nemam zivaca

ajd sto nemam zivaca nego se i ne opterecujem za dalje, u Gears-ima koje smo kao blentavi igrali na live ja imam 240 poena heheheh

eeee to ti pricam :slight_smile:

u POP: Tfs se mnogo lako dobiju poeni, ali bas lako, ne da ih juris, sami dodju… bas cu da pogledam ali mislim da imamo isto :slight_smile:

a GOW i halo su najvece skrtare, jer i onako se 90% stvari zasniva na online da se tamo skupe poeni za neke nenormalen exibicije koje treba da izvedes… pa da sam lud pa da ih skupim ovako nemam vajdu nikakvu, ako mi bas bitno da pise da sam presao lako cu da preradim poene sa nekim programom hehehe mogu da imam na svakoj igri po 1000G, ali nisam cheater…

okacicu danas tacno koliko imam poena, ne mogu da se setim da li sam presao 24000 ili sam jos kratak za par poena, skoro sam dobio neke poene za AC4 pa nisam ni zapamtio cifru…

a i trofeje :slight_smile:

Ma ok sve, ima i interesantnih (npr u Borderlandsu da skocis liku na glavu i ubijes ga) a ima i retardiranih (collectibles, time attacks, survival, određene težine…recimo ima naslova gdje traže da pređeš na svakoj od težina zasebno, bez obzira sto pređeš na hard pa kontaš da ćeš dobiti i za lakše težine)
U svakom slučaju, čine igrice dosta interesantnijim kad su razumni i interesantni, a ne kao Street Fighter 4 ili DOA 4…dodje mi da zapalim Xbox pa stan kad se sjetim tih igrica, Ninja Gaiden i Devil May Cry 4 da ne pricam :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang: