AC:Origins dizajn i ime glavnog lika leakovani

Svi vec znaju da ce novi Assassin’s Creed biti smeste u egipat a sada zahvaljuci majici kod jednog retailera moguce je da smo dobili ime i izgled glavnog lika.

Glavni junak ovog dela igre ce se zvati Bayek ako se ovo ispostavi tacnim

1 Like

Sada ce da vidimo templare 1300 godina pre Hrista :smiley:

Boze mili kakav ce ovo biti otpad od igre.

De da ne kažem šta. Nismo je ni vidjeli, odmah predrasude.

1 Like

Smatram da jedina stvar koja može da unese svežinu je sadašnje vreme ili bliska budućnost. Neki megapolis sadašnjice, parkur elementi, zgrade i soliteri visoki po 120 spratova, objekti u izgradnji, platforme…
Neka mešavina Mirror’s Edge-a i Assasina. Bull’s eye.

Meni se sviđa što će imati štit i luk, pored toga su tu naravno i hidden blades, a kako se piše biće i mačeva.
Takođe moćićemo da upravljamo orlom i tako otkrivamo mapu, s tim da neće moći previše da se udaljava od nas. Bye bye towers! :slight_smile:

Kapuljaču ćemo pritiskom na dugme moći da skinemo i ponovo stavimo. Bagovi i loša optimizacija iz Unityja i Syndicate-a je kako kažu prošlost. Takođe ovo je početak trilogije i sledeći nastavak će se odvijati u Grčkoj.

Naravno sve su leaked rumours, ništa od ovoga nije zvanična izjava developera, ali videćemo na E3 šta je od ovoga tačno.

mogu da se kladim da su luk ubacili i ukrali sve iz Horizona

I u ac3 je bio luk samo nije bilo bas “bajno” upravljati sa njim

sad ce biti bajnije jer imaju od koga da ukradu :smiley:

The use of bow and arrows is easy if you played Horizon Zero Dawn before - vec vidim ovakve recenice u recenzijama :smiley:

Videcemo na E3 zamisao. Mozda ovo bude i dobra igra… Ko zna… Egipat je ogroman istoriski poduhvat, zivot, ratovi, brutalnost, medicina, bogovi, faraoni, ali i samo okruzenje. Moze ovo da bude pravi AC posle 1 i 4… Meni se to okruzenje jako svidja i jako mi je privlacno. Videcemo uskoro kako izgleda :slight_smile:

“istoriJski”
izvinite, jače od mene[quote=“Milan89SD, post:11, topic:12731”]
istoriski
[/quote]

Ma ja sam AC fanboy,ali nakon zadnjih nekoliko djelova ac-a, a ne samo ac vec i drugih igara mozemo zakljuciti koliko se Ubisoft poboljsao, oni kazu da su bagovi proslost za svaki sljedeci dio pa znamo kako ide…I bez bagova kako moze biti dobro okruzenje Egipat gdje su jedine vece gradjevine piramide,po meni ac ne treba da ide dalje od AC:2 vremenski unazad niti naprijed vise od AC:U ili neka jednostavno j*beno prizanju da su izmuzli svaki svoj serijal i da vise nemaju ideja i neka stave tacku na to.

Jedine vece gradjevine su piramide? Je l’ zajebavas ili si ozbiljan? Egipat je bio poznat po velikim gradovima, raskosnim palatama… Egipat je bio super sila u svakom smislu…

1 Like

Dijelim ljude na one koji vole Egipat i one koji ga ne vole.

Jedno od najboljih okruženja, priča, mitova, atmosfere općenito.

Ne kazem ja da Egipat nije los,ali za AC mi nije neko bas idealno resenje

Polako brate, dok vidimo igru, pa ćemo onda sudit

S obzirom da su preskočili jednu godinu nadam se da su napravili sada nešto spektakularno, možda ih je baš to kočilo što su za svaki oktobar morali da spreme novu igru i onda daj samo da se štanca.

Samo da napomenem…

Igra u istorijskom smislu ima pun potencijal da bude odlicna igra. Okruzenje je i vise nego odicno, oko nila su oaze, zito na sve strane, gradovi i manja naselja, a izvan pustinja i pesak. Gradovi Egipta su bili po iskopinama koje su ispitane i vise nego veliki, sa kucama, pijacama, hramovima… Izgradnja piramide je zahtevala minimum 10 000 radnika, ali i onih koji spremaju hranu, lekara… Religija, bogovi, hramovi, knjiga mrtvih vernici, korumpirani svestenici :smiley: Ne mogu da se setim koja je bila sveta ptica koja je se zrtvovala zbog bogova, ali se zna iz ostataka da su svestenici kasapili ptice i prodavali komade za manje para onima koji nisu imali pare :smiley: Ali i otkupljivali zlato iz opljackanih grobnica :smiley: Tako da igra stvarno moze da bude vrhunska, sa dosta zapleta i razloga zasto nekoga ubiti :smiley:
@Lordish, da ne bude da samo pricam kako ce igra biti sranje :smiley:

2 Likes