AC IV problem (moguce da je i do konzole)

Ljudi imam mali problem sa AC IV, kad sam ga prebacio i pokrenuo prvi put, igra je sasvim normalno radila, zatim sam video da jedan DLC ima problem (nije dobro zapakovan pa je ispalo kao da ga nisam ni ubacio, u svakom slucaju odradio to), i sad se samo na momenat pojavi prvi ekran kada udjem u igru i onda me vrati u FSD. Sto je najcudnije, to mi je danas i AC III uradio bez ikakvog razloga, popravio sam tako sto sam aktivirao stariji TU, medjutim bas i ne bi AC IV sa starijim TU da igram. Ima neko resenje?

EDIT: Zaboravih postaviti sablon:

DASH: 16537
KONZOLA: Slim, nisam siguran koja je ploca
FSD VERZIJA: 3.0b rev 775
INTERNA MEMORIJA KONZOLE: DA, 4gb
VELICINA HARD DISKA: 144gb
TIP HARD DISKA: Interni
OPIS PROBLEMA: Iznad sablona ^
Koristim legalni Windows 8 x64.

EDIT2: Sad sam ripovao ISO pomocu ISO2GOD sa sve paddingom pa ga prebacujem i valjda ce sada raditi (ugh, sad opet skidati TU, neverovatno su spori sa downloadom).

Za DLC treba da imas poslednji TU e sada ako se to pojavilo posle DLC instalacije ili fali TU ili ti je los DLC kojo si skinuo.
BTW nije bitno koja je plocan na SLIM-u :wink: dash i memorija(hdd/int) su bitni.

Poslato sa HAL9000 Terminal editor Tapatalk 2

DLC je dobar, bar po komentarima sa sajta (bitsoup), a kao sto sam rekao, to mi se danas desilo i sa AC III na kojem nista, ali apsolutno nista nisam menjao, znaci upalio xbox, pokrenuo igru i tup, pa sam bio stavio stariji TU. A za AC IV sam odmah stavio najnoviji. Sad kad se prebaci GOD format videcemo da li je problem do toga posto sam po netu skontao da su ljudi resavali probleme sa AC IV ripovanjem u GOD umesto XEX (ripovanje sadrzaja direktno sa DVD-a).

EDIT: Prebacio GOD format, i kad kliknem single player krece loading i dobijem “this disc is unreadable”, probao i sa TU3 i sa TU4. Wtf? Ono, sutra mi pocinje fax, reko taman da malo odigram kad ono ne radi. Complex verzija je u pitanju.

EDIT2: E da, sad u god formatu (posto stigne do menija i sve to) vidim da je ocitao sve DLC i season pass i sve ostalo.

EDIT3: Obrisao save game, odjednom uspelo ocitati igru, izjurio onog assasina i uzeo mu odecu, zatim izasao iz igre da vidim da li ce hteti ponovo uci, kad ono crn ekran i moram skroz restartovati konzolu.

Workaround:

For Single Player, Launch “scimitar_final.xex” file within Disc 1 folder using FSD File Manager.

You can also delete the original default.xex file from Disc 1 folder and rename “scimitar_final.xex” to “default.xex” and launch game as normal.

If you’re not using FSD then just make sure you boot your console straight to Original NXE dashboard and launch the game in GOD Format or XEX Format using xexmenu.

Poslato sa HAL9000 Terminal editor Tapatalk 2

Evo jednog retardiranog pitanja. Sta je NXE?

_ Original NXE dashboard_

citaj boldovano

Ahaaa, znaci microsoftov dashboard. :slight_smile:

EDIT: Pre nego sto ponovo nastavim po starom, sad cu da probam mali experiment, upravo ubacujem sveze ripovanu igru, obrisacu sav DLC koji imam za nju, savegame i TU, zatim ponovo skinuti TU i pokrenuti tako igru na “golo”. Ako radi tako onda cu mozda tako i ostaviti da nemam glavobolje od zapocinjanja igre po treci put.

EDIT2: Radi kada pokrecem sa scimitar_final.xex. Jos cu samo DLC ponovo ubaciti i to je to. Moze lock :slight_smile:

EDIT3: Ubacio DLC i sve radi, sad seriously admini, moze lock (ili jednostavno ubacite mogucnost zakljucavanja sopstvene teme) :stuck_out_tongue: