Pozdrav forumaši…
Kao u naslovu što piše,žensko sam i imam problem sa rezanjem XGD2 igara(XGD3 I ne pokušavam)…Sve uradim po redu abgx-img burn i narežem disk,znači izađe mi poruka -disc burned sucesfully-:tap:,ali onda redovno ide razočarenje:headbang:
poruke na konzoli više i ne pamtim,a glavne su-unsuported disc,dirty i sl…
Najdalje što sam uspjela je da vidim loading na igri driver sf.i nakon nekoliko minuta slika se zamrzne…
Probala sam i sa clone cd,ali odmah na startu dobijem poruku da rezač ne može uraditi zadano…
rezač je HL-DT-gsa h42l
konzola je fleš. na lt-u 2,0 i dash-u 13699…
Može li malo pomoći molim vas???
Hvala unaprijed…
E vidis odmah u startu si napravila gresku^^, XGD3 igre ti nece raditi na LT 2.0 ako ih provuces kroz Abgx, rekla si da XGD3 igre niti ne pokusavas rezati, zeznula si se :), narezala si Driver SF koji je takodjer XGD3 igra , zato ti i ne radi, znaci nemoj ga provlaciti kroz Abgx samo ga narezi.
- Vezano za XGD3 igre i LT 2.0:
Znaci sve XGD3 igre koje su izasle prosle godine njih nesmes provlaciti kroz Abgx, kako ih skines tako ih i narezes.
Dok ove novije XGD3 igre koje su izasle ove godine, one su vecinom sve patchovane za LT 3.0 tako da njih mozes i ne moras provlaciti kroz Abgx, ipak radje ih provuci tako da kad budes stavila LT 3.0 da ih mozes igrati,ali da bi ti radile trebas ih patc-hovati sa XBC-om, evo ti ovde tutorial:http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/4175-kako-xgd3-igre-za-lt-3-0-konvertovati-za-lt-2-0-a.html
to je jedna stvar a druga stvar je, zapitaj se malo sta kaze clone cd, mozda je vreme za novi rezac
Hvala na odgovorima.Na prvi odgovor posebno se zahvaljujem uz još jedno pitanje(ako može?).Ako sam raspakovala i provukla igru kroz abgx,da li mogu da jednostavno bacim u kantu taj fajl,pa ponovim operaciju bez abgx ili moram ponovo skidati sa neta istu(ili opcija sa xbc-om).Za rezač nisam sigurna,ali sigurna sam da nije imao mnogo posla…Znam da sam dosadna,ali željela bih da savladam tu prepreku:)
Ne, ne moras ponovno skidati igru sa neta.
Da znaci taj stari(Abgx) file koji imas baci u kantu i izbrisi ga, i onda normalno iz pocetka raspakuj i narezi(bez Abgx-a :emoticon-0100-smile).
ok,hvala na pomoći…