- Ja ne znam koliko su oni para pukli za reklamu ove igre, msm setite se samo doÄeka svih poznatih youtube-ra u onoj rezidenciji nalik na Fallout 76⦠UopÅ”te mi se ne sviÄa ova igra i toliko Äe imati nereÅ”enih problema, zakomplikovali su ionako dosta nekompaktnu RPG igru, joÅ” je ovog puta onlineā¦
- Moje je pitanje samo: Ko Äe dati 60$ za ovakvu igru, pored igara kao Å”to su Marvel Spiderman (za vlasnike PS4 konzola, koja je, gle, za divno Äudo, IGRA MESECA u SK br 409, Å”to je inaÄe fenomen, poÅ”to tamo jedino Qzma i Kosovac se bave konzolama) , pa onda sledeÄe igre (ne baÅ” po redosledu izlaska, ali svakako one koje uskoro oÄekujemo):
1 - World War Z (PS4, XB1, PC)
2 - Metro Exodus (PS4, XB1, PC)
3 - The Surge 2 (PS4/XB1/PC)
4 - Resident Evil 2 (PS4/XB1/PC)
5 - Devil May Cry 5 (PS4/XB1/PC)
6 -The Division 2 (PS4, XB1, PC)
7 - The Sinking City (PS4, XB1, PC)
8 - Cyberpunk 2077 (PS4, XB1, PC)
9 - Battlefield 5 (PS4/XB1/PC)
10 - Remnant: From the Ashes (PS4/XB1/PC)
11- Biomutant (PS4, XB1, PC)
12 - Mount & Blade II: Bannerlord (PS4, XB1, PC)
13 - Devilās Hunt (PS4, XB1, PC)
14 - Just Cause 4 (PS4, XB1, PC)
15 - Generation Zero (PS4, XB1, PC)
16 - KURSK (PC, PS4, XB1)
17 - Assassinās Creed: Odyssey (PS4, XB1, PC)
I ne znam samo ko Äe, osim zagriženih fanova ovo kupiti, tako da mi je donekle drago da jednom i Bethesda pukne, jer su u viÅ”e navrati bili izuzetno nekorektni prema gamerima, novinarima, manjim developerima i veÄim Gaming kompanijama⦠Ja liÄno bih (poÅ”to nisam igrao Fallout 4, samo Äekam da bude na popustu u PS Store-u) pre odvojio taj novac za neÅ”to sasvim drugo, a za ljubitelje žanra online igara, sada ih bar imamo u izobiljuā¦
Grafika je u igri na momente viÅ”e nego dobra, to se vidi prosto na svim 4K TV-ima sa full HDR 10-bitnim panelom, ali isto tako se vidi āsuÄeljeā koje je po meni mnogo zakomplikovano, za one koji prvi put uleÄu u Fallout serijal, da ne pominjem dodatne monetizacije u samoj igri i uvoÄenje tzv #ATOMa ā¦
No vremena je jako malo, a kritika previÅ”eā¦