da li je neko proverio ovo?
http://www.xyzmods.com/index.php/topic/6758-jtrixxxs-xbox-one-digital-game-sale/
da li je neko proverio ovo?
http://www.xyzmods.com/index.php/topic/6758-jtrixxxs-xbox-one-digital-game-sale/
Izgleda mi da nesto mute sa kodovima cim na novi account se ubacuju giftovi pa onda kupuje igra a nema garancije sta ce se desiti sa accountom.
ovo mi nije jasno,koja je onda fora
[COLOR=#008000]Am I sharing this account ?[/COLOR][FONT=helvetica]
[/FONT]No, these accounts are 100% yours and u can even change the password if u like.
Deluje prilicno ok ovaj momak, ali mi nije jasno kako mu se isplati da prodaje primary acc bilo koje igre za 25/28$ bez sharinga. Svaki posao mora imati iza sebe jasnu logiku, ok ne mora da otkriva svoje dobavljace i bas sve, ali da bude manje vise jasno sta se desava i gde je tu njegov profit.
Ako budete kupovali da mu treba vremena da redeemuje te kodove, napravi account i za vremensku razliku u odnosu na Cikago u kome je lociran.
ako sam dobro razumeo,on mi prodaje primary acc sa igricom koju ja kupim i posle moze da mi dodaje igre koje jos platim al to je moj nalog sa kojim mogu da radim sta hocu ili ima neka caka?
Ja mislim da ovo radi na principu game share-a. Po toj logici njih to nakon prve kupovine ne kosta nista, jer onda samo prebacuju s jednog na drugi, na treci acc i prodaju. Ne pada mi drugo na pamet A moguce je jer bas tako i ti prebacujes igru na svoj acc sa njihovog. Postavis ga kao primarni, skines igru, vratis svoj acc kao primarni.
Ja mislim da ovo radi na principu game share-a. Po toj logici njih to nakon prve kupovine ne kosta nista, jer onda samo prebacuju sa jednog na drugi na treci acc itd. i prodaju. Ne pada mi nista drugo na pamet A moguce je jer bas tako i ti prebacujes igru na svoj acc sa njihovog. Postavis ga kao primarni, skines igru, vratis svoj acc kao primarni.
Nesto tu nije logicno, 60$ dobijes za 30$ a svi su kao vlasnici i primary account igraju. Kako ce da on vidi za novi napravljen account sta ti radis ako si ga ti pravio, sve mi deluje da je tu nesto na mucku ili ima share fora koja nije lepo objasnjena.
Greska on ti daje email i sifru, znaci dvoje sigurno ****ju a on kontrolise desavanja.
a kako on moze da kontrolise desavanja ako ja uzmem promenim ,sifru i sva ostala sigurnosna podesavanja?
Nesto je trulo u drzavi danskoj…:party:
Ja mislim da ovo radi na principu game share-a
To bi sve objasnilo, ali ne radi tako. Ako sam dobro shvatio ove naloge bi mogao i ti sam da delis i jos vise umanjis trosak, imas potpunu kontrolu, mozes da menjas passworde itd.
Naglasava se da je nalog samo tvoj. Neka fora sa gift kodovima. Ili exploituje MS politiku refundiranja i to radi tako vesti i na veliko da se ne provali.
Neka mutljavina sigurno postoji, za koju mi ne znamo, posto ne razumem kako se njima isplati kupiti igru za 60$ i prodavati za 30$, a i koliko sam razumeo kad kupis to je tvoj accaunt. Dobijes i meil podatke i mozes menjati sifru meila, tako da nakon promene sifre(meil-a) i accaunt- a to je tvoj accaunt, a to ti prodavac dozvoljava(promene meil i accaunt sifre)
Zasto ne prodaje digitalne kodove nego naloge sa vec kupljenim igrama ?
ja planiram da sacekam jos malo po komentarima tamo da provalim dal je sve ok,mada za sad niko se nije bunio posto vidim ni vi bas niste sigurni o cemu se tu radi
Jer nemaju sve igre kodove? Nisu sve igre dostupne u obliku koda. Ali ono najlogičnije, profil može da povrati u slučaju nekog ******, dok kod ne može.
ovo izgleda ljudi radi,vidim da dosta njih kupuje i niko se nije zalio