Da ukradem thread sa Gaf-a. Koje su igre sa ovogodisnjeg sajma ostavile najbolji utisak i koje najvise iscekujete, u nekom smislenom redosledu po nivou hype-a. Moze i kratak opis zasto. Moja lista:
1. Anthem - oduvan sam igrom. Ne samo zbog grafike, sve me impresioniralo. Uticaja ima sigurno i to sto ima Destiny vajb.
2. Spiderman - sve izgleda onako kako sam zeleo i zamisljao igru. Insomniac carevi.
3. Ori and the Will of the Wisps - original je magican, nastavak - da, molim!
4. God of War - ljuti Kratos u drugoj mitologiji.
5. Forza 7 - visa puta pistali da voznje brzo dosade i da forzi ima na pretek ove generacije, ali dzaba kada svaki put izgledaju impresivno. Preko 700 automobila i 4K 60 fps na XB1X, tesko ne pozeleti.
Metro Exodus - Meni je ovo definitivno igra koja je obeležila E3. Jedva čekam da izađe.
Spiderman - Konačno još jedna Spiderman igra koja ima potencijala da bude jako zabavna za igru. Malo sam razočaran što nije Web Of Shadows 2, ali je ovo The Next Best Thing.
Super Mario Odyssey - Sve što sam video u Traileru mi se svidelo. Deluje kao da će biti jako zabavna igra. Sviđa mi se ideja da možeš sve da opsedaš i da koristiš da bi napredovao kroz igru, I’m a motherfucking T-Rex!
God Of War - Kad je prvi put prikazan sam mislio da će biti sporiji, ali mi je gameplay vratio veru u igru.
Monster Hunter World - KONAČNO Monster Hunter koji nije ograničen Nintendo hardverom. Možda će vredeti da se odigra.
Metro Exodus posle prva dva dela koja sam obozavao, ovaj nastavak sigurno nece da omane.
Anthem izgleda odlicno, veliki svet, a i.obecanje da ce da bude sve sto destiny nije bio obecava.
Skull and Bones ono sto je meni nedostajalo je bio co-op, da sa ekipom mapadam brodove, ova igra bas to donosi.
Beyond Good and Evil 2 jeste da su pokazali samo trailer, ali je trailer bio vrhunski.
Assassin’s Creed Origins ocekivao sam da ce dobro da iskoriste okruzenje igre, ali ovolika mapa. Jedva cekam da pokazu Aleksandruju i ostave velike gradove.
Sa druge strane, god of war izgleda odlicno, po meni ogriman minus je linearnost igre.
Days Gone sam ocekivao da mnogo vise pokazu, prosle godine je bio tech demo, ali da ove godine pokazu svet i malo duzi gameplay…
Super Mario Odyssey svaka cast kako i posle 30+godina uspevaju da iznenade mario igrom.
1. Beyond Good & Evil 2 / znam znam, CG, nema gameplaya, šta ću, razbuktalo mi je maštu šta bi ova igra mogla biti kada izađe. Verovatno daleko od onoga što mi se mota po glavi, ali od svega prikazanog, ovo je moj favorit.
2. Wolfenstein II / čistokrvno krljanje nacija, nema bolje
3. Anthem / finiji Destiny, zanimljiv setting
4. Metro: Exodus / nikad nisam završio nijedan metro iako ih imam sve, ali probaću sa ovim. Samo da nađem dovoljno municije ili budem precizniji
5. Ashen / još uvek ne znamo šta je tačno ova igra, ali mi se dopada misterija i artstyle.
Runner up: Crackdown 3. Iako izgleda da će igra biti punokrvni Crackdown, trejler sa MS konferencije je ostavio gorak utisak.
Eh, poreðaću redom nekim iako je hype skoro jednak za svih pet igara.
Spiderman - Dosad nismo imali prilike da vidimo gameplay, ali ovo je savršenstvo. Cut scene, QTE, combat, stealth pristup, sve do najmanje sitnice je odlično.
Days Gone - Nismo videli TLOU2, ali je ovo neverovatno zombi iskustvo. Deluje mi kao mešavina TWD i TLOU, samo fali samostrel i Deryl.
Metro Exodus - Najveće iznenaðenje ove godine na E3. I definitivno igra koja je obeležila MS konferenciju.
Assassin’s Creed Origins - Ogroman potencijal sa drevnim Egiptom, please don’t screw this up Ubisoft.
God of War - It’s fucking God of War. Suvišno je bilo šta više reći.
Pored toga može se reći da me zanima i Anthem, Beyond Good and Evil 2, Wolfenstein 2, Destiny 2, Shadow of the Colossus.
Ne zaboravite ni The Last Night, onaj pikselizovani blade runner omaz.
Manje vise svi redjamo iste igre, pa da ne pisem isto. Al za sebe bih dodao i PSVR sadrzaj kao prijatno iznenadjenje.
Godinama mastam o Skyrim VR-u, sad ce ga stvarno i napraviti. Samo da ne ispadne prekasno i da se, nekako, razocaram jer mi je igra ostala u lepsem secanju nego sto bi sad bila.
Ali, izgubiti se u onim stepama, dok huci vetar i miluje mi ushi ona krasna exploration muzika, ah…
1.God of War -o ovome ne treba pricati
2.Metro Exodus- ova igra me napalila, sad moram odigrati sve delove ispocetka
3.Wolfenstein II-sve igre iz ove fransize su mi dobre
4.Spiderman - Spektakl,svaku spider igru mog u da igram
5.Assassins Creed Origins - AC nastavak jej
Sto se mene tice, najveca vest je ipak X. Sto se igara tice:
God of War je potpuno ludilo i smesten moju omiljenu mitologiju.
Super Mario Oddysey moze ispasti lako igra decenije, pogledajte samo reakcije i odusevljenje Easy Allies-a
Spiderman - superheroji postaju relevantniji, pored Batmana i Injustice-a dobijamo po svoj prilici jos jednu ludacki dobru fransizu
Anthem je sve ono sto je Andromeda trebalo da bude, ako joj ne srozaju puno grafiku (not likely).
Days Gone obecava, ali nekako mi je na poslednjem mestu wish liste jer mi malo vuce na Last of Us wannabe i nedostaje mi jak identitet ili emocionalna kopca…
Za mene bi lista bila bila: The Evil Within 2, Life is Strange 2, Ori and the Will of the Wisps, Battlefront 2 i Skull and Bones. Mada poprilicno mi se svidjaju i NBA Live i Madden 2018 i novom prilazu za kampanju i to sto mozes da biras da li ces biti orijentisan za ulicni basket ili ligu.
Days Gone,Lost Legacy,God of War,Spiderman,Metro Exodus… A ovo su 5 igara koje su ostavile los utisak zato sto nisu prikazane,Visceral Star Wars,TLOU2,Death Stranding,Cyberpunk 2077,RDR2…