3DM Official Update - Q&A - MGSV CRACKED!

A koliko dobra opcija da svima posaljes istovremeno hehehehe [emoji14] samo kucas imena gore i sam dodaje ljude dalje heheehe

Sent from my Nexus 5

Zbog ovog cracka sam upalio komp nakon duuugo vremena. Sad gledam notifikacije:

Yeah, know that feel. Tapatalk kida, ali zato kada se vratiš na broser i vidiš notifikacije… :smiley: Dobro, meni je rekord 70, koliko si to vremena držao komp ugašen? :smiley:

Ja nisam dobio u PM :slight_smile: hehe

Jel radi kako treba igra li crashuje? Ocekujem sada muke sa losim crackom :slight_smile: (salim se)

Nije još ni izašao krek, tek sutra u 11h po našem vremenu izlazi, pa ćemo tada videti kako radi, u suštini ne bi trebalo da crashuje ako je krekovana najnovija verzija igre.

Uh ne znam stvarno. Ulazio sam preko Tamarinog laptopa, ali ne otvarah notifikacije. Obicno pratim sve na forumu, tesko da moze da mi promakne neki mention ili quote

Ostavio preko noci da se skida igra, sad vidim da se prokletinja nije skinula, na 70% je.

Ja skinuo FitGirl repack kad ono crc error posle sat vremena instalacije. Naravoucenije - ako cete repack, drz’te se BlackBoxa ili RG Mechanicsa. Sto repack? Nisam nasao Unlocked od 28GB na privatnim trackerima.

Dobre vesti, odlozen je crack.
Igra crashuje nakon prologa, ili ce do veceras to da rese ili ce ici ova dole opcija B. Za mene je ovo dobra vest jer bolje da izbace veceras ili sutra crack, ali da ne crashuje i da sve lepo radi.

Official status update: The delay is about the crack crashing
the game after prologue.
2 options:
Plan A: The main cracker is picking up his kids from school
right now. After he gets back he’ll quickly solve the issue.
Plan B: If he doesn’t fix it in time, they will release the
planned release with the bug, along with a 100% completion
save file, so we can load up the next mission after the game
crashes.

Konami je upravo objavio da nocas ide novi update, mnogi kazu da je to namerno zbog tofa sto je igra krekovana. 3DM ce nastaviti da radi na verziji 1.003, ali kaze da ce i svaki naredni update da krekuju makar izlazili svaki dan.

Steta sto jos nije izasao crack. Meni se skida igra jos uvijek, ali mi je zao sto ostali ne mogu da igraju

Aleksa imas na TPB skini Full Unlocked i imas Update1 i Update2 1.5GB + 84MB a sama igra valjda 22 ili 28GB ja skinuo sinoc, i nju i FitGirl verziju za svaki slucaj

Sent from my Nexus 5

Nastaviću da pišem u ovoj temi obaveštenja u vezi narednih krek verzija za MGS V i Mad Max, s obzirom da nijedna od igara trenutno nije “potpuno funkcionalna”. Naime kao što verovatno znate Mad Max nikome ne radi dobro, igra crashuje ili pri paljenju, ili nakon 5 minuta igre, a uz to ni save game ne radi. Neki tvrde da su prošli više od 1h igre, međutim sve džabe kad ne radi save game i kad su takvi ljudi retki. Dakle čeka se Crack v2 za Mad Maxa.

Glavni iz 3DM-a GlowStorm je napisao da trenutno neko iz njegove porodice ima zdravstvenih problema i da je potreban svojoj porodici sada i da nema vremena da nastavi svoj rad na daljim verzijama kreka za Mad Maxa. Takođe je napisao da će što je pre moguće nastaviti svoj rad na daljem krekovanju, ali da trenutno ništa ne može da obeća.