3DM Official Update - Q&A - MGSV CRACKED!

[SIZE=5]NEWEST UPDATE FROM 3DM:

[/SIZE]

Now crack progress is very gratifying, win 7 system has five computers simultaneously tested 100% perfect run, found nothing out of the game for half an hour and so on, and now in the problem solving win 8 and 10 of the win. (Well, it may be able to solve today’s win 8 / win 10, even if there is delay, is estimated up to 1-2 days) Well, this time you will ask, since win 7 has no problem, why not now win 7 crack patch released for everyone to test? Yes, that would explain why the first edition Published crack, I write the fastest today (September 7), no later than the day after tomorrow (September 9) a. Because crack though certainly release me, but when the concrete cracks hair, not my final say, but Phoenix word. Top gave me instructions are too few forums Posts flow too, made a break now put the player directly play the game finish to crack down on, and who will come to our forum, so it can not be made. Tentatively scheduled to be released Wednesday probably time (which is Phoenix’s words). If you want to Phoenix promised early release to crack the case, the rest is, see if you can make Phoenix Forum Posts feel and flow to make her feel satisfied

S obzirom da je Google Translate ovo očajno preveo, pokušaću da malo uprostim, da ne morate da se mučite sa ovim tekstom. Dakle u suštini su rekli sledeće:

Krek radi 100% na Win 7, još moraju da porade na Win 8 i 10. Krek će izaći najkasnije u sredu, ukoliko respond na njihovom forumu bude ogroman onda i ranije, jer je njima bitno da ljudi posećuju njihov forum i da odatle skidaju krek, od toga zarađuju, i ne ide im u prilod da neko reuploaduje taj krek na ostale sajtove i tako im skine posećenost foruma. Dakle svako ko može preko translatora da se snađe da se registruje i u temi za MSG V napiše nešto tipa support, tnx, neka to uradi. :slight_smile:

Budi blagoslovljen :smiley:
Ko zna kineski moze odmah da igra, chajniz je izasao jos jutros.

100% tested and working crack po meni je kad neko sedne i odigra celu igru bez crashovanja. Vec vidim kako testeri obrcu ceo MGS. :smiley:

To sto on radi 2 sata na 5 masina od 10 je daleko od 50% working :slight_smile:

#justsayin

Sauce je reddit, ali sada ne mogu naci tako da se verovatno neko zezao ili sam nesto pogresno protumacio:
https://www.reddit.com/r/CrackStatus/comments/3jhdjb/metal_gear_solid_v_phantom_pain_crack_report/?sort=new

[SIZE=5]CRACK RELEASE DATE OFFICIAL COUNTDOWN TIMER!

[SIZE=2]Countdown Timer - Countdown to 8. Sep 2015 17:00 in Beijing

Ne smem da stavljam link gde će se pojaviti krek, ali ko hoće nek me cima na PM pa šaljem.
Inače krek će raditi na Win 7/8 i potrudiće se da radi i na Win 10. Toliko informacija za sad.
I da, završili su Mad Max i MGS V kineske pečeve, izašle su verzije 2.0, dakle sutra možda izađe krek i za Mad Max.
[/SIZE]
[/SIZE]

PM me, please :slight_smile:

I hope that leak is…
/puts glasses on/
…solid!

Yeeeeaaaaah

PM expected

Sibaj PM takodje recite i koju verziju igre da skinemo ako imaju samo krek odvojeno

Sent from my Nexus 5

Takodje, šalji krek i koju verziju igre da skidam :smiley:

Takodje :stuck_out_tongue:

Well fu*k, timer kaze jos 23h i 6 minuta

What? Jos 16 sati i 50 minuta kod mene.

Bila bi dobra fora da crack za mgs5 radi samo na kineski jezik :happy

Izgleda da pomjeraju u odnosu na promet na forumu. Evribodi idemo da prosimo crack! :smiley:

Daj mi dobar VPN i eto leka za 20 minuta :smiley: E sta bi bila fora, da nas oni zezaju tako i samo izleti Reloaded ili Skidrow kao grom iz vedra neba :smiley:

Koliko ne volim 3DM grupu, pa to je necovecno. Najgori su od svih. I kada izadje lek, sledi jos surnaest verzija, kako bi prosli glavni meni.

Ces bre ti Dante da pustis taj PM svima ili ne? Os da zloupotrebljavamo polozaje odjeee? [emoji14]

Sent from my Nexus 5

Zar nije još 12 sati ostalo ili tako nešto do izlaska Cracka?

Ne znam al dante i mene moras obavesti za kraci i da li si zapoceo uzivanje :slight_smile:

Poslato svima. Što se tiče verzija, skidajte FULL UNLOCKED, jer samo jelte ta i ima na netu. Dakle skinete, raspakujete i kad izađe krek copy/paste krek and PLAY!
Imate na torentima, warezu itd da skinete, da vam ne šaljem svima i to. :smiley:

PS: Koliko smara čekanje od 60sec između 2 PM-a. -.-