Hahahaha, :emoticon-0111-blush LOG OUT
Ega šiljite?
Ništa ne znači i da postavi, jer samo oni koji su donirali mogu da pristupe programu/aplikaciji. Prošla verzija je puštena public za Mad Maxa, i brzo je to propalo, jer funkcioniše tako da samo određen broj ljudi može u jednom trenutku da pristupi, to jest igra/skida igru. Dovoljno je donirati 3-4-5$ i dobijate za taj novac sve Denuvo igre koje su dosad izašle, po meni i više nego fer deal.
Inače CD KEY-evi su takođe veoma povoljni, pogotovo ukoliko ne planirate da igrate Day One. Uz kupovinu samo kvalitetnih naslova iz kojih se može izvući preko 30h gameplaya, definitivno gaming na godišnjem nivou nije skup. Par Day One/Preorder igara i par igara posle nekoliko meseci, godišnje na PCju ispadne oko 20€ mesečno ili možda čak i manje, što nije puno.
Ovo za donaciju mi je jako prljavo. Kao, evo mi ćemo da omogućimo pirateriju ali da ne bi zaradio developer, mi ćemo. To je već opak kriminal.
Čujem pričate kako ne može cena da bude niža na Balkanu?
Pa objasnite mi kako je u CIS regiji, i dosta ostalih regija cena drastično niža?
Zašto to ne bi bio slučaj i u Srbiji?
Verovatno zato što smo sitno tržište i bukvalno su nas zaboravili. Do pre dve godine na steamu je stojala jugoslavija i nije bilo Srbije, i dok se nije skupilo baš dosta ljudi i žalilo nisu ništa menjali.
Ti u suštini možeš da koristiš ključeve koji su namenjeni za Rusko tržište uz VPN.
Aktivirao sam par igara ovako, a zadnju GTA V kada su uveli ovaj novi sistem da ruske igre mogu samo sa ruske teritorije da se igraju.
Igrao sam nekih mesec dana sa VPN-om i ni sam ne znam kako, ali promenili su mi na evropsku verziju i ne treba mi VPN, tako da vec 9 meseci, igram bez VPN-a radio sam vise puta sistem, IP mi je srpski ali valjda imam dosta srece
Ja samo ne znam da li je neko iznenadjen ovim…
Kod svake igre je to tako.IP i ostali lock-ovi traju oko 3 meseca i posle toga je igra region free.