Uvod:
Pokusavam malo pocistiti HDD na xboxu, i to sam mislio uraditi pomocu content managera jer on raspoznaje sve foldere, tacnije koji folder predstavlja koju igru i slicno (Jer ja naravno to ne znam napamet pa ne mogu ici brisati foldere na slepo)
Razrada:.
DASH: 16537
KONZOLA: Slim, nisam siguran koja je ploca
FSD VERZIJA: 3.0b rev 735
INTERNA MEMORIJA KONZOLE: DA, 4gb
VELICINA HARD DISKA: 144gb
TIP HARD DISKA: Interni
OPIS PROBLEMA: Pokrecem content manager, ubacujem IP adresu xboxa i klikcem test na sta dobijam “connection to fsd successful”, zatim klikcem na save, i potom gore na “show xbox hard drive” na sta dobijam error “fsd did not respond”.
Koristim legalni Windows 8 x64.
a sta da cistis sa njime zivota ti? Samo me to zanima 
uzmi ne pametuj nego lepo udji u MS DASH idi na games pa sta ti ne treba od content-a manuelno obrisi, posle toga lepo ocistis kes i to ti je to
DLC-jeve i slicno od igara koje sam ranije presao da mi ne zauzimaju mesta bezveze, na to sam mislio (sem ako fsd sam ne brise to kad obrises igru). 
Kako li se toga nisam setio, aj probacu sa MS DASH.
FSD ne brise content nikada, udji lepo u MS DASH pa prevrsljaj u Storage pa GAMES (ono prvo) i nadji sve sto ti ne treba pa brisi, ja se ne cimam sa time, zapravo NISTA NE BRISEM heheheh, neka ga neka ima…
Otidjoh, obrisah, i sad imam 2 giga slobodno, malo vazduha. 
Ma mali mi HDD na xboxu (izvadio ga iz laptopa, a laptop neka malo odmara), a morao sam dosta igara prebaciti sa kompa jer mi tamo treba mesta za druge stvari pa se prepunilo. 
dakle da pisemo mi reseno posto je resenje bilo vise nego prosto ehehhehe