Ljudi ja ne znam dal sam ja toliki srecnik ali evo treci put sam dobio jos 1 mesec gold triala,ovaj put u dashu kod halo cetvorke. Inace sva 3 puta su na 1 profilu
Ja vec dva meseca ne placam gold.Koristim triale od po 14 dana, koji su dzabe sve igre rade online, jedini problem ne radi Internet Explorer…
Zna li neko neki sajt na kome se mogu zaraditi besplatni ms pointi?
Vecina su prevara, retko koji da ti zaista daje poene, bolje da se ne bakćeš sa time, registruj se na xboxliverewards.com, jeste da nije mnogo, ali je nešto
20 mesecno…i jos 100 kad nes kupim…sta sa time moze da se uradi? cak ni avatar itemi i teme jedva mogu sa time da se nabave…
Jbg ne možeš džabe da dobiješ velike količine, ali eto, ja sam za dve godine na rewardsu na jednom accountu skupio oko 1200 poena a na drugom 1000.
NIsu iz MS-a mutavi, a niko ti neće za džabi dati ni poene ni mesece livea, tako je kako je a od koga je mnogo je
Derikoze, jos placaju game developerima da iskljuce podrsku za xp, moj omiljeni i jedini os.
Naterace me da predjem na linux kako stvari idu
Hvala bogu pa gase podrsku za xp
Sent from my iPhone 4s
Pa ono uvek mozes da nadjes manu u necemu. Jeste 20, al kad se nakupi dobijes za dzabe nesto.
Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2