Kao sto naslov kaze svima poznat datum kaze “_Smaks sveta”, _sta vi mislite? Da li cemo ostati be struje, da li ce nestati interneta i … ?
Ja mislim da je ovo vise ljudska glupost i preuvelicavanje.
BTW logicnije je da bude 21/12/2112.
Kao sto naslov kaze svima poznat datum kaze “_Smaks sveta”, _sta vi mislite? Da li cemo ostati be struje, da li ce nestati interneta i … ?
Ja mislim da je ovo vise ljudska glupost i preuvelicavanje.
Mislim da ce se to sigurno desiti. Evo, ja sam vec rezervisao spejs satl i rezervni Xbox. Salim se naravno, ne mislim da ce se bilo sta desiti. Smatram da je to samo neka glupa americka propaganda ali na mene to nesto bas i utice. Doduse, film je bio dobar.
Film je bio odlican 21/12/2012 se valjda zavrsava kalendar Maja ako se dobro secam
Ako cemo po toj logici zasto se nije vec desio 12/12/1212 ?
Tesko , ali ajde da vidimo lol…
Mirko pa zar i ti?
Ne kazem ja, treba smak svjeta ali brate!!! xD Presao sam Heavy Rain - sad neka puca sve hahhaha
Malo objasnjenje :
Maje NISU “prorekle” smak svjeta vec pocetak NOVOG kalendara!
E sad sto ima pacenika koji prizeljkuju smak svjeta to je druga stvar! Ne znam sta je gore - oni koji prizeljkuju smak svjeta ili oni koji pricaju o tome!
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Ja pomazem diskusiju
dopuna:
hehe bas mi je smesno sve to, sta se ljudi sete pa to je cudo
Oni koji ce poceti da rade na tome.
Inace cini mi se da oni koji su citali taj kalendar nisu proverili da li je pisan na 1. April
Ja sam gledao na Discovery-u (barem mislim) bas o Mayama (ili kako se vec zovu) i smaku sveta, i na kraju su rekli da su Maye pogresile negde u racunavanju i da ce smak sveta tek desiti za oko 100 godina. Glavno nisam siguran u to posto je ta emisija bila jos pocetkom godine, a i ja licno ne verujem u sve to, ali ko zna???
Ima na nacionalnoj geografiji emisija Doomsday Preppers, pripremaju se ljudi za apokalipsu
Kraj sveta,prorocanstva…po meni to je glupost.Samo…neko ce da dobro profitira u celoj prici.
E oni su najjaci! Oni se spremaju na smak svjeta a da dodju kod nas ne bi prezivjeli ni 5 dana (naravno da dodju bez dolara)
Amerika je cudo!
U te emisije na Nacionalnoj geografiji,Discovery,History… i slicno davno ne verujem,sta sam sve tamo pogledao cistih gluposti to je strasno a pre svega na History to su sve Americke patriotske televizije za Amerikance ispranih mozgova a sluze da bi isti ostali sa ispranim mozgovima…
U smak sveta ne verujem ali sam cisto sprdnje radi isplanirao jedno luuuudo vece dan pre toga mada sam primetio da u poslednje vreme samo trazim glupe razloge pa je verovatno to u pitanju :D.
Najsmesnija je cinjenica da sve rade by the book, a da je smak sveta razbezali bi se kao gruntovi od Master Chiefa.
Niti ja ne verujem u te gluposti( Evo vec sam rezervisao kartu za mars i o,8 L vode>: ) Pa sta nije isto ali po Nostradamusu trebao da bude 2000 g. smak sveta i onda kao “babe, zabe, krokodili…” nije misleo na taj datum…
bila je fora da ja i ortak organizujemo veliku zurku bas na ‘‘smaku sveta’’ buduci da se pada petak i to je sve isplanirano,ali nista od toga za sada nije realizovano
Bice smak svijeta ako na taj dan neko odluci da zeza Chuck Norrisa…
PS.Nije da se hvalim, ali prezivio sam vec par smakova svijeta… (btw, da li se moze reci u mnozini ‘smakova’?)
Hahahaha jesi, jesi… Pravi si ti “smakova” hahhaa
J*** aj ti reci kako se kaze? Ne mogu ni da kazem par puta sam prezivio smak svijeta…
I mogao si mi prebaciti Battlefield 3 samo da kampanju predjem
iKaran je prozivio vise “smakova svjetova” hhahahahah