2019 rezime

takodje, sve najbolje :slightly_smiling_face:

3 Likes

Prosla godina je bila dobra prema meni. Promjenio posao, upoznao sjajnu djevojku, kupio auto…
U 2020. se nadam da cu se preseliti u neku drugu zemlju, i onda stvarno vise necu imati zelja.

Srecna nova godina svima!

9 Likes

Ove godine promijeni auto, upoznaj posao, kupi novu djevojku. :joy:

3 Likes

Da bacim i ja koje slovo u ovu temu, kad se vec ne spava u 7 ujutru :roll_eyes:

Sto se gaminga tice:

• Predjoh sa PS4 na XO i ostadoh odusevljen sa GP-om.
  • Apex mi je igra godine (znam da se niko nece usaglasitit), jer mi odavno nije neka igra bila tako zanimljiva i zarazna. Imam odigranih preko 1500 partija (neke traju minut, dva, neke i preko 20 minuta).
  • Posle 9 godina, prvi put preskocih Fifu (ali PES se probao :stuck_out_tongue: ). Razlog je… Apex.

Sto se zivota tice:

• pola godine provedoh u vezi, pola solo, a emocija ni na vidiku.
  • putovao sam lepo: Austrija (Bec), Spanija (Barselona, Ibica), Crna Gora (Ada Bojana).
  • preziveh “horor” u Barseloni i Ibici, zajedno sa vama ovde, jadajuci vam se
  • statirao sam 5 dana u filmu “Ocevi slobode” i u Maju je premijera istoga. O tome vam nisam ovde pisao (za divno cudo, posto o svemu pisem ovde), ali ima vremena. Iskustvo puno vrlina i mana.
  • faks ide lepo, ne previse naglo, ali ne zalim se.

Najbitnije:

• nisam otisao niti na jednu sahranu i sve mi u okolini zdravlje sluzi kako treba (i daj Boze da i 2020. takva bude). To mi je i jedina zelja, da bude zdravlja, a za sve ostalo, covek je krojac svoje sudbine :slight_smile:

Laku noc i dobro jutro radni narode :grin:

6 Likes

Kako su tebe nahvatali da budes statista? :joy:

Gaming:

• Napokon je krenuo official Vanilla WoW server
  • Razocaran u retail WoW
  • Ni jedan ozbiljniji SP nisam zapoceo prosle godine, nadam se da ce se to promenuti ove

Life:

• Odustao od fakulteta
  • Pronasao dream job (front end developer)
  • Raskinuo sa devojkom
  • Pomirio se sa devojkom

Overall emotional rolercoaster :smiley:

3 Likes