da da lite je CEX nisam siguran da li sam spomenuo ali pogresio nisam zato se i zove lite, dex je zeznut malo ne bih ti savetovao a i ti si pogresio zadnji REX je 4.30.2 valjda hehhehe
u sustini Rogero nisi ni trebao da diras, ajde sad kad si na rebug ne mrdaj odlican je CFW, sad ce sve vise ljudi biti na njemu jer rogero vise nece da radi cfw… a onaj MT je shit
Koje taj odradio ,znači Sony pravi 4.47 onda tako da i ovaj spoffer 4.46 neće da bude validan.
Ovo je zlo bolje onda konzolu na programator trajna zamena id i pravo u legalu .
Nije ovo nikakvo zlo,2 minuta posla kako god da okrenes,vise ces da skidas nego sto ces da ubacujes i instaliras a hteo bi da igras i online i offline za dz a da se ne iscimas malo
uzmi ti stavi lepo taj rebug normalan,radi sta trebas svaki put kad pokrenes konzolu ,verujem da nije vise od 5min posao [ne znam uopste sta radis to rucno sa id-em] ubaci ovaj SGK spoofer ili pak cekaj rebug[koga sam cekao i ja,video da SGK sve normalno radi i instalirao ga bez ikakvih problema i evo 3-4h dnevno igram MP] i to ti je to.
inace sta je sa tim id-em fora,moze da se uzme sa bilo koje konzole i da radi isti na tvojoj i njegovoj ili ?
u sustini Rebug ce napraviti 4.46 jer su svi kljucevi probijeni i nema novih vise, tako da cim izadje negi OFW malo vremena prodje i eto ga isti takav CFW…
edit
breb i kakav je Rebug u odnosu na Rogero, vizuelno sta to ima dodato? ajd deder slikaj ekran da vidimo, u sustini znam sta i kako ali bolje da mi neko nas kaze nego neki napucani klinjos koji leti kroz meni i nista ga ne razumem sta mumla
U kojoj opciji ja nemogu da nađem tek kad sam instaliro toolbox RBUG ima neka opcija za ID ali ja nekapiram kako da unesem moj novi ID .
Studio RBUG je isti ko Rogero nevidim neku veliku razliku vizualno .
Ja sam za pristup PSN koristio another bypass 1.6
Radilo je super-dal sad radi ne bih znao,ne igram online-mrzi me
Inace program je bas prost i radio je perfektno-koristio sam ga 10 tak dana
Set up on PS3/Proxy Seetings Port: 27 u can change them on config folder (port.txt)
Connect to PSN
Bitna stvar je jedino upisati tacnu ip adresu racunara
Za manje vicne,koristiti Advanced ip scener,za listing adresa
Pristupa se PSN preko proksija
Ima na netu dosta o tome,samo mogu da potvrdim da je do pre 2-3 meseca radilo sasvim normalno
Ko oce moze da proba-ne kosta nista