XBR Majice - Anketa

Vreme je da se pripremimo za proleće/leto i obučemo uniformu Xbox Republike. Da vas čujemo, kakve majice volite?

Duže, kraće, veće, body?
Ima ranfla?
Pamuk? Najlon?
Koje boje vas pale?
Šta bi ste nosili a šta NIKADA ne bi ste nosili?
?
!!!?

Hajde, opišite ili dajte link da vidimo na šta mislite.

p.s. 100% nećemo praviti majice sa V izrezom, mislim, to zaboravite! :smiley:

Nemojte od najlona. Da se ljudi ne osecaju na kilomater posle 5 minuta. Samo pamuk.

Skokni na sajt vizio shopa iz Subotice: Kompjuteri majice - 1. do 16. od ukupno 57 - VIZIOshop.com

Ubedljivo naj naj majca je sa natpisom: DO WAY ME KEY 2

Crna, pamučna, malo duža, ne strukirana, kratki rukav, sa velikim logom napred, i nekim natpisom nazad, kao u fazonu “You can play me anytime” ili tako nešto duhovito u pokušaju… :smiley:

P.S. I neka malo bolja štampa, da se nskine na prvom pranju… :slight_smile:

@Robotnjik
Stavi par slika od onih što smo ranije imali, čisto da ljudi steknu predstavu kako može majica izgledati.

Sve ovo podržavam + da bude veći izbor boja ipak crna boja mnogo privlači sunce , da bude u izboru dezena bela sa zelenim logom i teget sa zelenim logom i da ima obavezno XXL veličina. I jedan predlog da se na spoljnom delu rukava doda logo manjih dimenzija RGH ,JTAG ili TX valjda to nije kršenje autorskih prava ne zamerite fanatik sam što se tiče ovog zadnjeg .Neka majica bude i skuplja al brate da vredi nečemu estetski i što se tiče materijala da se neskuplja i razvlači ko žvaka da boje neblede lako.

Moj predlog je isključivo pamuk,jer je prirodni materijal i mnogo je dobar za nošenje.Bila bi fora da dosta članova foruma ima te majice,kao nekakvo obeležje :smiley:

Crna, sa kapuljacom i likom WAR-a napred a nazad tekst Your Last Days, za mene. to ce biti limited edition. ocu u tome da se svrckam po exitu :smiley:

Lepa je crna boja meni jedna od drazih, ali ne znam koliko je pametno po leti crno :sun:, privlaci sunce…isto sam za pamuk.

Msm da ne treba neki velik i upadljiv znak da privlaci neku paznju ali majica body kratkih rukova moze ili duks tamo sa leve strane kod srca grb i malim slovima ispod nesto napisano a mogu i neke strafte na ramenima…uglavnom kombinacija crne i zelene

Zanimljiva ideja skroz , samo nemoj te gay body-majice molim te , najbolje one onako malo duze i sire klasicne pamucne majice , mozete da ih izradite u nekoliko velicina.
Inace ajd da odgovorim pitanje po pitanje :

1. duze i vece

2. bez ranfle na rukavima

3. pamuk , kakav te crni najlon spopao

4. najbolje bi bila zelena boja pa sa nekim aplikacijama na majici

5. mislim da sam vec odgovorio sta bi nosio kroz prethodna 4 pitanja a nikada ne bi nosio usku body majicu

Bjela ili crna majica s XBR logom - piff mozda i neka zelenkasta iako ne preferiram tako te “vesele” boje ali ta bi valjala cisto zbog XBOX 360 znaka. Kratkih rukava, pamuk naravno ostalo vise manje…

Ako se dobro sjecam nekad davnoooo se pricalo o majicama. Nadam se da ce se sad to ostvariti :slight_smile:

Mislim da bi Admini i Moderatori trebali imati makar malo drugacije majice ili njihov nick na ledjima. Sta mislite o tome? To bi definitivno bio jak fazon :slight_smile:

Slažem se,admini i moderatori treba da imaju drukčije majice,ipak oni nisu smrtnici kao mi :smiley: Uglavnom,slažem se,nikako ne treba raditi ‘‘gej bodi majice’’,nego ove normalne.I mislim da bi kombinacija crna + zelena bila idealna,samo ne znam koliko je pametno imati crnu majicu na 40 stepeni…

Ja se slazem sa “Taglianovom” idejom…u potpunosti…proste jednostavne maje,zelena,crna,napred XBR logo,pozadi “Challenge Everything”…nece se EA ljutiti :wink:

Ja licno vise volim majice sa dugim rukavima…zato sto volim da zavrnem rukave :slight_smile:
Ali ako vec kratkih rukava,onda neke siroke (u fazonu hip hop :slight_smile: )
Boja crna ili bela sa XBR logom,i mislim da ne bi trebalo nista dodatno da pise. Dovoljno je simbol XBR napred (ili nazad) a nazad (ili napred) samo da pise Xbox Republika…Jednostavno.
Bez ranfle i naravno…pamuk.

Ako majica nema V izrez necu ni da je vidim, kamoli nosim i reklamiraj najvecu izdaju od sajta ikad!!!
Salu na stranu, ja bih voleo nesto sa…recimo trouglovima. Minimala neka. Npr. Ugmonk — MOUNTAINS

Veliki logo naprijed,pozadi naziv sajta a ispod sajta gameetag ili nick sa foruma,eventualno logo xbox-a na rukavu.Takođe sam za crno-zelenu kombinaciju nešto kao ovo npr http://image.spreadshirt.com/image-server/image/product/16826917/view/1/type/png/width/378/height/378/black-eminem-backwards-e-green-t-shirts.png ili dukseve kao ovaj [URL=“http://fighterxfashion.com/wp-content/uploads/2012/01/rvca-vitor-belfort-ufc-142-hoodie.jpg”]http://fighterxfashion.com/wp-content/uploads/2012/01/rvca-vitor-belfort-ufc-142-hoodie.jpg

Nisam mislio da bude strasno uska al onako tamo oko rukava da ima rajfna recimo zelene boje uza…

Ne sviđa mi se ovaj committee design način odlučivanja.
Design by committee - Wikipedia, the free encyclopedia

Ama nije odlučivanje… pitamo ljude, puls da vidimo šta im se sviđa :slight_smile:

1.Veliko onako siroko Reperski stil :slight_smile:
2.Moze ranfla D
3.Definitivno pamuk :smiley:
4.Crna uvek!
Da ima neki logo nazad neki natpis ili tako nesto a napred neka slicica :smiley: