XboxRepublika uvodi Infobote u svoje redove

Nova snaga u boljem obaveštavanju naših članova i posetilaca dolazi u obliku XBR Infobot članova. U pitanju je level-up Gold Membership i omogućava ovim članovima dodatne mogućnosti, posebno u pravcu objavljivanja i kreiranja informativnih sadržaja.

Prvi XBR Infobot je pronađen u informativnoj snazi koju već neko vreme revnosno ispunjava predator1211. Još jednom mu se zahvaljujemo i dalje ćemo pratiti informacije koje nam bude prezentovao.

Drugi XBR Infobot je Nemesis, živ bio, oženio se!

Tako je predatore, samo nastavi! :slight_smile:

Hvala vam svima jos jednom na podrsci!!!

cestitam!!! samo nastavi :wink:

kazem ja GLODUR heheh :slight_smile: :smiley:

Svaka cast. Pravi si predator :smiley: Samo nastavi… (aaa postavicu i ja nekad nesta prije tebe - spavaces kad tad :slight_smile: )

Svaka čast Predatoru. Zaslužio je titulu. :slight_smile:

Momak se trudi treba ga podržat…Samo tako predator-e

Heh, pozdravljam ideju. Infobot zvuci nekako robotski, ali to je zapravo i namenjeno da od vas napravi poslusne robote koji ce da slepo izvrsavaju nase prohteve :smiley:

Salim se, cestitke i drago mi je da vidim vise vesti na naslovnoj strani! :slight_smile:

shhhhhh :x

:smiley:

Cestitam Nemesis na dobijenom ranku :wink:

Hvala, hvala… :wink:

Cestitam :slight_smile: Nastavite da nas obavestavate kao do sad!

Naravno :wink: Hvala jos jednom na cestitkama

Evo, posle nekog vremena i marljivog rada, **ThE TuRTlE TiTaN **je ušao u Infobot redove!
Čestitke

ThE TuRTlE TiTaN bravo cestitam!!!:beer:

ThE TuRTlE TiTaN evo sada sam video, sve cestitke.:slight_smile: ( samo sto mi se vratila struja posle grmljavine)

Evo i kod mene pocinje da grmi samo da ne pocne jace jer mi se neda gasiti komp i tv:envy

'Ajmo ljudi, malo je to pohvale za zelenu kornjacu :stuck_out_tongue:
Cestitam, nastavi tako!