Xbox360 lt3.0 i XBLA igre

Imam fat konzolu apdejtovanu na najnoviji dash, na konzolu sam prikačio usb hdd od 80GB (koga konzola prepoznaje u svom sistemu kao 31GB?!)

Interesuje me postoji li način da se prebaci neka sitna igra koja je veličine 100-200MB na ovaj hard a da je konzola čita?

Pojašnjenje:
Postoje dosta malih igra na liveu koje su demo i njih instaliram bez problema. Sve one imaju neka ograničenja , pa se zato i zovu demo :slight_smile: Na drugim servisima nalazim te iste igre u full izdanju, pa me zanima da li postoji mogućnost da neku downloadovanu igru koja mi stoji na hardu mogu da prebacim na xbox i igram regularno za dž?

Konkretno:
Naišao sam na full igru TERRARIJA koja je veličine 33MB. igra je spakovana u rar arhivi a kad otvorim imam jedan fajl bez extenzije koji se zove ovako:
6F1132CE697FD7B5FB8052FEAA182741944E0EC458

P.S: Za normalne igre koje idu na DL DVD medijima znam da mora da se konzola čipuje, tj da se u konzoli zalemi custom pločica sa RGH čipom

I za to sto ti zelis je potreban RGH/JTAG. Postoje neke XBLA igre koje mozes namestiti da rade na LT-u ali te igre su retke i ima ih malo.

Konzola podrzava maksimalno 32GB, mozes prikljuciti i HDD od 1TB, on vidi samo 32GB.

Sto se tice igara, samo sa RGH mozes da igras igre koje skines sa neta i prebacis na HDD

Obrnuo si za dl diskove ne treba rgh, za to ti treba samo flash(odnosno lt), a za to sto ti hoces treba jtag/rgh, dakle da igras xbla games ili da igras full igre sa hard diska.

Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

a imao si odgovor ovde http://www.xboxrepublika.com/lt-dashboard-i-live-pitanja/4817-rgh-jtag-ili-lt-3-0-sta-je-za-mene.html

lepo objasnjeno sta je sta

dakle Flash igras sa DVD-a DL disk je uvek inace

RGH, ide fizicki cip koji se lemi, igras sve za dz sa HARD DISKA, USB-a, EXT HDD-a sta god…

Ima izdanja XBL igara na diskovima, mislim da bi mogao da skines disk i instaliras… Ili kupovina igara i zadnja opcija RGH…