Ja izgleda jedini čekam starfield vesti
Čekam i ja Shattered Space da uskočim ponovo.
Ja krenuo uvelike novi run. Dosta je bolja nego što mi je ostala u sećanju. Samo čekam još po neke gluposti da isprave, tipa ovaj sustenance kako radi.
Ako si well hydrated daje ti 34x sneak dmg umesto 34% . Zanimljiva ideja, da moraš svakog ingame dana da jedeš i piješ, dobijaju na poenti ti itemi pa možda i cooking skills ali ovaj bug ili propust usere sve pa držim na off.
To, i možda neke vesti za vozila i ja srećan. Shattered space očekujem da će biti super. Baš ništa nema na konto varun sektaša, ima potencijala za dobar storyline a i oružja naravno
Jel smo svi nahajpovani?
Ko ima kakve zelje? Gears kolekcija, fable gameplay i release date, Halo 7, Forza Horizon 6 itd…???
Jel ste spremni za sea of thieves sezona 61, minecraft dlc, pixel art indie igre i cuveni trejler gde kažu 100+ games in showcase, a kvalitet tipa 256 igara na jednom disku.
Go green!
možda jedino ima smisla ako bude neki remake delova koji su sa 360ice, neki remaster mi i ne pije baš vodu. Ali ne verujem da su toliko vremena i resursa uložili u to.
Bilo bi pravo vreme za ovo, sa što ranijim izlaskom.
A sto je najgore uvek ovako bude
Ja čak mislim da je bolje da ne prikazuju Fable ovdje. Realno mogu da propuste s njim ovaj show i prikažu ga u januaru na developer direct i daju datum kad izlazi.
Ja očekujem Perfect Dark da vidim konačno. I možda State of Decay 3. Ne igram te live service igre, nikad nisam igrao nijedan State of Decay, ali ta igra me interesuje, možda po prvi put probam da uletim u tako nešto.
Naravno, očekujem i druge stvari ali ove igre posevno jer ništa osim CGI trejlera nismo vidjeli.
Grubb reče da će show biti oko 2 sata i oko 50-tak igara prikazano. I da će biti igara za koje do sad nismo znali.
Da budem iskren, ja jedva čekam najavu za novi Doom, to je igretina. Takođe me raduje novi Gears of War ako najave. Ne bunim se ni za hendheld uređaj jer u zadnje vreme mi je to sve više primamljivo. Nova Forza Horizon bi legla perfektno ali sumnjam da će toga biti još bar godinu dana i jače. Horizon u Japanu je sve što mi treba.
Za novi Halo isto sumnjam, kontam da će pre da guraju sadržaj u sadašnju igru za mp.
Možda pokažu nešto za Resident Evil
Znaci 48 indie dragulja, jedna koju smo vec videli i jedan CGI za igru koja izlazi 2030.
Ma, i mi smo postali razmazeni. 50 igara nije tako malo.
Gearsi ce da razbiju nemam sumnje i ocekujem dobar deo prezentacije da bude posvecen tome. Samo da ne bude 30 fps
Od kako je Coalition preuzeo ip, Gearsi su u 60fps.
120 Gearsi 5, cak i na series S
Sea of thieves je mnogo potcenjena igra. Treba da nas sramota sto nas ima ovoliko na forumu a da nismo plovili i pravili haos online. Nerealna zabava.
Ja upao jednom solo, nisam znao gde udaram, na kraju me moji ubili
Ma kakva zabava… Prelaziš misije i tovariš loot 4 sata da bi ti došli likovi sa duplo većim brodom i usrali ti se u život, potope ti brod, uzmu ti loot i tebe igra spawn-uje na drugi kraj mape da ne možeš ni da se osvetiš. I bukvalno si izgubio 4 sata života.
Igrali smo nas četvoro neko vreme i batalili jer igra nema poentu niti cilj. Ideš od tačke A do tačke B, zezaš se u misiji (što je ok) dobrih 40 min i natovariš brod da odneseš da prodaš loot jer u suprotnom nemaš nikakve vajde ako ne prodaš. U međuvremenu te uzjašu drugi majmuni koji ti se samo popnu na brod u pokretu nekim čudom, a ako upošte uspeš da stigneš da prodaš loot bez majmuna koji te jure, za te pare možeš da malo promeniš izgled brodu i ajmo ispočetka sve.
Osećaj progresa je nula. Posle nedelju dana obrisali, a davali joj šansu bar šest puta.
na kraju me moji ubili
Ko zna koliko si svojih potamanio pre toga
Hmm bio bi prijatno iznenadjen nekim tračom u vezi WoW na xboxu…
Aman šta će im handheld. Možete me citirate kad neizbežno propadne kroz koju godinu.
Inače lično se najviše radujem gearsima. State of Decay bi isto mogao odličan da bude.
Možda, mada sam se trudio da budem koristan…
Sećam se da sam nosio đulad za topove kad me ubio neki bolid na brodu