U pitanju su 3rd party igre, dok će 1st party igre (Halo Infinite, Hellblade II, itd) biti prikazane na posebnom digitalnom događaju, najverovatnije u junu.
Jel bi mogao neko da mi pojasni ukratko razliku izmedju third i first party igara?
First party su microsoft ili sony igre (ekskluzive) third party sve ostale koje izlaze uglavnom za sve sisteme.
First ili third jedva čekam da vidim!
Pa napravi?
Idemo hype!
Developer Metro igara
U koliko po našem vremenu?
17:00 bi trebalo.
Večeras kokice i čekamo Valhalla-u i Cyberpunk.
Napokon da vidimo kako to izgleda na novoj generaciji.
Viking tema me je oduvek privlačila i nadam se da neće zeznuti, mada je UBI u pitanju, sve je moguće. A SF obožavam i posle jučerašnjeg video-a od 1h sa novim detaljima koji sam pogledao, mnogo sam zainteresovan za Cyberpunk.
jbt dal je realno da želim sada više Xbox nego PS
Ja želim obe konzole, ali realnost je takva, da će morati da padne izbor.
Ovo je danas u 17h, ako ne grešim, tamanica kada se vratim sa posla
Ma želim ih i ja naravno. I imaću ih verovatno ali kroz neki odredjeni vremenski period. Jednostavno ovolika posvećenost i transparentnost Xbox-a mi uliva neko veliko poverenje u njih što se ove generacije tiče. S druge strane kad vidim TLoU 2 onda mi pa Sony bude must have odmah. Ne znam, biće težak izbor
Ma znam, nego ne znam kolika će biti razlika izmedju PS4 i PS5 što se grafičkih detalja tiče.
Ja iskreno necu ulaziti u ovu generaciju odmah na izlasku, cekacu vjerovatno godinu plus. Ne vidim razlog da uzimam novu generaciju konzola, zadnji dva puta sam se zeznuo sa ps4 i Killzone, i Switcom gdje sam presao BotW i nisam imao sta dalje da igram.
Knack i dalje nisam presao.