Xbox Series X igre u Inside Xbox epizodi 7. maja

1 Like

U pitanju su 3rd party igre, dok će 1st party igre (Halo Infinite, Hellblade II, itd) biti prikazane na posebnom digitalnom događaju, najverovatnije u junu.

Jel bi mogao neko da mi pojasni ukratko razliku izmedju third i first party igara?

First party su microsoft ili sony igre (ekskluzive) third party sve ostale koje izlaze uglavnom za sve sisteme.

1 Like

First ili third jedva čekam da vidim!

1 Like

Pa napravi?

:joy:

Idemo hype!

Developer Metro igara

2 Likes

U koliko po našem vremenu?

17:00 bi trebalo.

1 Like
2 Likes

Večeras kokice i čekamo Valhalla-u i Cyberpunk.

Napokon da vidimo kako to izgleda na novoj generaciji.

Viking tema me je oduvek privlačila i nadam se da neće zeznuti, mada je UBI u pitanju, sve je moguće. A SF obožavam i posle jučerašnjeg video-a od 1h sa novim detaljima koji sam pogledao, mnogo sam zainteresovan za Cyberpunk.

jbt dal je realno da želim sada više Xbox nego PS :laughing:

1 Like

Ja želim obe konzole, ali realnost je takva, da će morati da padne izbor.
Ovo je danas u 17h, ako ne grešim, tamanica kada se vratim sa posla :smiley:

Ma želim ih i ja naravno. I imaću ih verovatno ali kroz neki odredjeni vremenski period. Jednostavno ovolika posvećenost i transparentnost Xbox-a mi uliva neko veliko poverenje u njih što se ove generacije tiče. S druge strane kad vidim TLoU 2 onda mi pa Sony bude must have odmah. Ne znam, biće težak izbor :smiley:

Ma znam, nego ne znam kolika će biti razlika izmedju PS4 i PS5 što se grafičkih detalja tiče.

Ja iskreno necu ulaziti u ovu generaciju odmah na izlasku, cekacu vjerovatno godinu plus. Ne vidim razlog da uzimam novu generaciju konzola, zadnji dva puta sam se zeznuo sa ps4 i Killzone, i Switcom gdje sam presao BotW i nisam imao sta dalje da igram.

Knack i dalje nisam presao.