Xbox Series S|X tema

Bravo, pao si na dno dna. Ugrabio si vreme da napraviš sličicu usred izliva emocija i nedostatka argumenata. To jest, puk’o si od muke. Čestitam :rofl:

Ne želim da učestvujem u negativitetu koji unosiš na ovaj forum.

Ti samo nastavi da budeš glasan.

3 Likes

Nisam ja kriv što im je profit negativan.

Ja sam samo rekao istinu. A istina…

Uostalom čoveče ja imam Xbox. Znači nisam došao ovde sa jednom konzolom.

1 Like

Ali konstantno truješ i pokušavaš da skreneš diskusiju u fanboy teritoriju. Kako ti više ne dosadi…

8 Likes

Q2 2021 earnings? :thinking:

glasom Doc-a: brzo, nemamo vremena, kupujte akcije Microsofta!

4 Likes

Ako sam fanboy ičega to je onda Sega. Sve ostalo gledam kroz prizmu “šta ko nudi”. Nemam nameru da gutam sve što Microsoft servira kao većina na ovom forumu. U stvari pecaj nekog drugog brate… Oodoh sa foruma pa uživajte. Aj zdravo

Prošle godine su bili jedna od trilion kompanija, danas su bliži vrednosti od dva triliona. Ludilo.

Hm, nije ni cudo sto pokusavaju agresivnije da prebace Live noobove na “postpejd”: samo 18% koristi gamepass pretplatu, sto znaci da u tom segmentu ima itekako puno prostora za rast broja korisnika.

Ne, 100M Live korisnika je svako ko je koristio Live na bilo koji način (PC, konzole, mobile, web…) da bi nešto igrao, dakle nisu ti milioni igrača svi sa Xbox konzole i ne treba im Gold da bi igrali.

1 Like

Naše radnje očekuju nove konzole tek od aprila. Takav info sam dobio.

A post was merged into an existing topic: “The Medium - Official 14-Minute Gameplay” on YouTube

Brate kad bude, tad. Iskreno, bas sam razmisljao i onog dana kada si pisao. Koliko sam na pocetku imao neki hajp za konzole, toliko ga sada nemam. Vrtim ove konzole sto imam na KP da prodam jednu, drugu da zadrzim pa nju da prodam kasnije. Nemam neku volju ni da igram. Na PS5 sem Deamons Souls koji nesto i ne gotivim nema sta da se igra, sem PS4 naslova u 60fps. Jednostavno ne vidim nikakvu zurbu za istom. Barem je to moj slucaj.

3 Likes

Ma da, slažem se, hajp je totalno spao, nemam ga ni ja više, igram One, verovatno ću uzeti novi TV ili novi fon, a konzola kad bude, biće.

Nego eto da podelim info koji sam dobio od jednog drugara.

2 Likes

Sad kad nisam umro…

3 Likes

Što bi rekli “neće ona niđe”

Jadnicak, uvek ih sklanjam gde god naidjem, bas mi ih je zao, umiru i u kuci i van kuce, samo traze neko toplo mesto da se sakriju.

Nikada nisam osetio neprijatan miris, rukom ih uvek uzimam, mada je lakse papirom.

Privlaci ih svetlo i toplota, nije ni cudo da tu nasadio :frowning:

Nadam se da si ironican.

1 Like

https://www.youtube.com/watch?v=d3gXUd6LfxA

1 Like

Ne smrdi zato sto je nisi ubio. One pustaju smrad samo kada su u opasnosti od prignjecenja ili neke druge smrti.