Xbox Series S|X tema

Doom je reciklaža ali Ghost of Tsushima 2.0 nije :joy::joy:

3 Likes

Naravno da jeste, samo sa potpunom novom pricom. :grinning_face_with_smiling_eyes: kao i 90% nastavaka nekog serijala.

1 Like

Upravo ovo, ako tako gledamo onda gledamo na sve. Obe su dobre igre nekom manje, nekom više ali ako tako gledamo onda su obe reciklaža kao i skoro svaki nastavak ikad. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Doom meni i nije baš reciklaža ova 3 zadnja dijela. Mogli su napraviti svaki put istu igru a svaki put su promješali karte i gameplay značajno promjenili.

1 Like

Doom je fantastican, ali je Yotei cista umetnost.

Zaboravio je cenjeni autor i Death Stranding 2, Snake Eater Delta, Sword of the Sea.

2 Likes

Nije zaboravio ništa. Prvo Sword and the Sea i Snake Eater nije uopšte izdavač Sony.

A drugo - zapravo je natpis pogrešan, ovo nisu igre gdje su Sony i Xbox samo izdavači jer fali taj DS2 i Lost Souls Aside na Sony strani ali fali i na Xbox strani onda Ninja Gaiden 4 i Towerborne. Ovo su igre zapravo samo od studija koji oni posjeduju.

2 Likes

Svi kenseluju igre stalno, mi smo čuli za 5% ugašenih projekata, koliko je toga otišlo u Deleted folder nikada nećemo ni saznati.

1 Like

Ipak je gore kad otkažeš igre koje si javno najavio trejlerima a Xbox je3 najavio 3, Everwild, Contraband i Perfect Dark. Doduše Contraband su samo raskinuli saradnju, nije njihov studio. Sony sa druge strane, zabrljao sa live service push-om ali samo je ja mislim The Last of Us live service igra bila javno najavljena od Sonija i Naughty Dog. Možda da računam još Concord kao otakazanu iako je izašla nakratko. Ovo ostalo što znamo su većinom leakovi.

1 Like

Ta metrika ne mora nista da znaci, moze da znaci da je 2x vise pokrenuto.

A mozda su cancellovanja i dobra za kompaniju. Da je ona nesreca od multiplejera Konkord u Soniju ugasena dok je bilo vreme, ne bi nastao takav javni i finansijski debakl.

https://gamerant.com/microsoft-playfab-cross-save-xbox-steam/

2 Likes

Da li nam ovo nesto govori :thinking:

Da. Da će više igara ubuduće podržavati cross-save progresiju i da će podržavati više platformi. :slight_smile:

A ovima iz GameRanta je ovo promaklo, tj. nisu se ni osvrnuli a mislim da je isto big deal. Zato sam stavio originalni Microsoftov post.

2 Likes

nek je srećan svima koji slave

7 Likes

4 Likes

dan kada su rođeni a može se reći i godina u kojoj su umrli

5 Likes

Pa biće i nova konzola nisu nestali potpuno

Pa biće neki PC pod nazivom xbox :smiley:

Pa sve je pc i sad samo drugi os ima

1 Like

Kad bre krece black friday deals?? Imam 10ak igara u wishlisti i cekam ko zapeta puška! :grinning_face: