Doom je reciklaža ali Ghost of Tsushima 2.0 nije ![]()
![]()
Naravno da jeste, samo sa potpunom novom pricom.
kao i 90% nastavaka nekog serijala.
Upravo ovo, ako tako gledamo onda gledamo na sve. Obe su dobre igre nekom manje, nekom više ali ako tako gledamo onda su obe reciklaža kao i skoro svaki nastavak ikad. ![]()
Doom meni i nije baš reciklaža ova 3 zadnja dijela. Mogli su napraviti svaki put istu igru a svaki put su promješali karte i gameplay značajno promjenili.
Doom je fantastican, ali je Yotei cista umetnost.
Zaboravio je cenjeni autor i Death Stranding 2, Snake Eater Delta, Sword of the Sea.
Nije zaboravio ništa. Prvo Sword and the Sea i Snake Eater nije uopšte izdavač Sony.
A drugo - zapravo je natpis pogrešan, ovo nisu igre gdje su Sony i Xbox samo izdavači jer fali taj DS2 i Lost Souls Aside na Sony strani ali fali i na Xbox strani onda Ninja Gaiden 4 i Towerborne. Ovo su igre zapravo samo od studija koji oni posjeduju.
Svi kenseluju igre stalno, mi smo čuli za 5% ugašenih projekata, koliko je toga otišlo u Deleted folder nikada nećemo ni saznati.
Ipak je gore kad otkažeš igre koje si javno najavio trejlerima a Xbox je3 najavio 3, Everwild, Contraband i Perfect Dark. Doduše Contraband su samo raskinuli saradnju, nije njihov studio. Sony sa druge strane, zabrljao sa live service push-om ali samo je ja mislim The Last of Us live service igra bila javno najavljena od Sonija i Naughty Dog. Možda da računam još Concord kao otakazanu iako je izašla nakratko. Ovo ostalo što znamo su većinom leakovi.
Ta metrika ne mora nista da znaci, moze da znaci da je 2x vise pokrenuto.
A mozda su cancellovanja i dobra za kompaniju. Da je ona nesreca od multiplejera Konkord u Soniju ugasena dok je bilo vreme, ne bi nastao takav javni i finansijski debakl.
Da li nam ovo nesto govori ![]()
Da. Da će više igara ubuduće podržavati cross-save progresiju i da će podržavati više platformi. ![]()
A ovima iz GameRanta je ovo promaklo, tj. nisu se ni osvrnuli a mislim da je isto big deal. Zato sam stavio originalni Microsoftov post.

dan kada su rođeni a može se reći i godina u kojoj su umrli
Pa biće i nova konzola nisu nestali potpuno
Pa biće neki PC pod nazivom xbox ![]()
Pa sve je pc i sad samo drugi os ima
Kad bre krece black friday deals?? Imam 10ak igara u wishlisti i cekam ko zapeta puška! ![]()