Ček bre, kom ea nalogu možeš pristupiti?
Mogu pristupiti xbox i ea nalogu bez problema. Kada zelim linkovati xbox nalog sa ea nalogom dobijam gornju poruku.
Па нису ти закључани налози па да не можеш да им приступиш. Теби је закључано линковање на други налог јер се тај ЕА налог већ линковао са једним МЦ налогом претходно, а само једном и можеш.
Možeš svom Xbox i svom EA nalogu?
Jbg, da bi unlinkovao moraš se logovati na ea nalog putem tog RU naloga.
Mogu bez problema pristupiti i jednom i drugom nalogu. Mozda da napravim drugi EA nalog pa da taj linkujem da bi imali pristup EA sadrzajima na GPU?
Nisi shvatio , moras da pristupis nalogu pod nazivom Rb03 i taj nalog unlink-ujes , nakon toga izaberes bilo koji drugi EA nalog i linkujes ga sa Xbox-om. Dzaba sto ti imas i 300drugih naloga ako prvo ne odradis unlink za nalog Rb03 u tvom slučaju.
Kada uđem u xbox aplikaciju na računaru vidim linkovane naloge. Idem na manage EA i tada dobijam poruku da je xbox nalog već povezan sa ruskim imejlom.
Da li možeš da otkačiš taj Ruski nalog? Bilo kako? Džaba ti da praviš nov EA, nećeš moći da vežeš za svoj Xbox nalog dokle god je taj RU EA vezan.
Ne znam kako ga otkačiti. Dobijam tu poruku da je jednom moguće povezati dva naloga. ![]()
Na EA nalogu vidim povezane naloge i među njima xbox nije povezan. Kada želim da povežem dobijam da je povezan sa ru imejlom.
Da bi unlinkovao, moraš se logovati na EA Play preko web-a. A za to ti treba pristup tom RU mailu, što nemaš.
Probaj da se logujes sa xbox nalogom na ea play web stranici, možda uspeš. Ako ne, cimaj EA support.
Odradi mu to za soma dinara ![]()
Će rešimo za dž brt, nemoj tako.
Ulogovao sam se xbox nalogom, ali…
Tražim neki kontakt EA supporta ali sve mi daje beskorisne botove.
Jedino support može da reši, srećno ![]()
Bio sam 30 minuta na chatu sa EA/Origin supportom. Nista nije vredelo, bas su dumb@ass. Nista nisam uradio.
Nasao sam i ovo:
polyacrymails.ru is a temporary/disposable email domain and should be blocked. This domain is typically used for short-term email access and does not represent legitimate long-term user accounts. We strongly recommend blocking registration attempts using this domain to prevent spam accounts.
Cimaj opet, dok te ne proslede nekom pismenom.
Ако знате неког да хоће да купи Series S, и неког да прода Series X, пошаљите га мени, @MladenVR Ти поготово ![]()
Je li netko ovdje ikad imao situaciju gdje je nešto preorderao, a cijena se naknadno promijenila?
Je li vam skinulo po staroj ili novoj cijeni? Stigla mi je preorder billing soon notifikacija, a u order history i dalje stoji stara cijena.
Mislim da naplaćuju po ceni koja je na dan naplate kad je preorder u pitanju. Tako sam ja još na Arg preorderovao par igara, u međuvremenu kurs skočio i naplatili mi koliko je bio kurs na dan naplate. A naplaćuju nekih 10ak dana pred izlazak igre, bar na xboxu.
Naplatice ti po ceni koja je bila kad je izvrsen pre-order. Cesto sam imao situacije, gde preorderujem po nizoj ceni, u medjuvremenu dignu cenu, ali naplate po onoj nizoj, inicijalnoj ceni.