Xbox Series S|X tema

1 Like

Kad prelaze na arm zna li se šta?

Kontam kada naprave dobar i lossless compatibility layer

1 Like

Traži drugar da kupi Xbox i 20 i kusur oglasa na kp, niko nema na stanju niti znaju kad će biti jer je nestašica. Taj sajt je toliko prso da više ne vredi gledati bilo šta za kupovinu.

Inace generalno je nestastica Xbox Series X konzola vec neko vreme, da ne kazem par meseci u celoj EU i UK. Sada vidim da polako ima opet da se kupi…

1 Like

Ista situacija bila kad sam ja kupovao pre nekih god dana. Porucio na 5-6 mesta pa da vidim ko ce prvi. Dali mi negativnu ocenu zbog toga haha, a oni i dalje prisutni na KP iako prodaju stvari koje nemaju na stanju.
KP je postao katastrofalan poslednjih par godina

1 Like

Nadam se da će biti jer ovaj već krizira :joy: Zagrejao se kao blesav i već danas bio spreman da ide za Bg da preuzme konzolu i da je poveže, i sad pizdi. :joy:

Upravo ovo, odvratni su. A bitno da redovno obnavljaju oglase. Ja sam 4 nedelje tražio jedan pišljivi telefon, išao sam redom i svima pisao d ali imaju na stanju, više ni cenu nisam gledao. I oni zlatni oglasi i svima. Niko živ nije imao, kao nestašica baš tog modela. Pa onda promenim model, gledam review 3 dana da vidim šta mi godi i onda opet ispočetka sve u krug. Sad bih pre do Beča skoknuo da uzmem nego što bi njih cimao.

5 Likes

8 jun :joy:

1 Like

Standardno, uvijek tu bude. I uvijek najave mjesec-dva ranije.

I da izlazi igra zaboravio bih, kamoli za showcase :grin:

1 Like

Joli bratina ima podsetnik svakog dana kao alarm. :grin:Najjaci RPG gejmer ubedljivo :muscle:

Ne mogu da ja budem najjači, Dacha je ovdje najjači :slight_smile:

6 Likes

Sto se tice RPG nije svakako. On se lozi da je generalno najjaci ali sto se ovog zanra tice, nema ti ravnog :slight_smile:

1 Like

Da ne pravim odvojenu temu, slučajno video ovaj trailer… Ja igre ovog tipa obožavam, 30 sec pogledao i već sam bio na foru gde da je kupim… Ali ima da se načekam :joy:

8 Likes

Apsolutno. Prvi utisak je- to je to! Mada treba biti oprezan , isti osecaj sam imao kada sam video trailer za Kena Bridge of the Spirit, pa na kraju ispade repetativna i dosadna igra

1 Like

Ovo je neki manji studio, kontam da je indie naslov pa ne očekujem baš neku igru godine ali ja vidim ovako šarenolik fantasy svet gde se okolina često menja, dupli skok, hack n slash mlataranje i ja sam kupljen. :joy: Samo da su kontrole utegnute i kretanje fluidno i to je to. :ok_hand:

2 Likes

Jeste indie, španski studio Weird Beluga se zovu. Ovo im je druga igra. Prva igra im je 59 na metacritic :person_shrugging: ali ima skroz malo recenzija.

I ja sam oprezan, ali tejler izgleda dobro.

2 Likes

https://x.com/xbox/status/1912536704692679002?s=46&t=0dk2SkP4ZHqzThKNo-pOpQ

4 Likes

Novi Doom kontroleri:

9 Likes