Xbox Series S|X tema

1 Like

Forza Horizon 6 :ok_hand:

4 Likes

Forza Horizon 6 : Belgrade - Student edition

3 Likes

Sta se dogadja sa Hideo Kojima igrom?
Nista jos nismo dobili sem onog trejlera :frowning:

Bio skoro u NS, rade Novosađani za njega facijalne ekspresije. Još je rano za bilo šta. Razvoj igara se udvostručio od kovida…

Radi Kojima punom parom, trebalo bi Death Stranding 2 da izađe ove godine za PS5.

1 Like

Već mogu da te zamislim, gajba piva pored tebe, slušalice u ušima i raznosiš paketiće. :smiley:

Nit gajbe, nit slušalice, nit raznosim :rofl: Biće otprilike 1-2 pive u vrh glave, TV utišan dok đeca spavaju (nemam sluške jbg) i igra će me verovatno smoriti posle 1/3 kao i prvi deo. Sve je to lepo, bruka izgleda, utegnuto maks, kul atmosfera, pun očin sinematika, luda priča, ali gameplay dosadan da ubija…

Više volim MGS serijal od Kojime :slight_smile:

1 Like

Ova igra moze biti prijatno iznenadjenje. Survivor u Engleskoj 1962. Give me that.
Izlazi 27.marta, day 1 na gamepass ultimate, odnosno 70 eura na ps5 :smile:

Odlicno sto izlazi demo za neki dan. Taman da vidim da li je igra za mene. Inace izlazi istog dana kada i Atomfall-27.marta.

2 Likes

Misteriozna igra bi mogao biti Resident Evil 9?

Sumnjam. Rezi se vise vezuje za Playstation.

Ninja Gaiden pominju svii… smor.

1 Like

Hvala za info, instaliram demo čim izađe

Uh ove reci me ne inspirisu. Ne znam koja bi to igra mogla biti a da se radujem.

Ajd barem sto se pominje Ninja Gaiden, bolje to nego neki zaboravljeni jrpg. Ali nije ni NG sto je nekad bio, te 3rd person arkadne seckalice (isto ko Driver sto oce da ozive), ima razlog sto su zamrle.

Nadam se da imaju snaznu viziju kako da modernizuju koncept. Ne moze isto ko sto je nekad bilo, napredovala industrija u medjuvremenu.

Prodaja Xbox Series X/S konzola pala za skoro 50% u 2024. godini - PLAY! https://search.app/PD4D26mZ2G7SQKh19

1 Like

2 Likes

Jel ima neka fora/caka kako podesiti Xbox u Network-u jer dl mi večito varira između 150-200Mbps, neretko bude i sporiji, a net mi je 500/250Mbps (Yettel Optika)?
Obe konzole su u spavaćoj sobi, jedna pored druge, nakačene na 5Ghz Wi-Fi. PS5 s druge strane skida punom brzinom (u preko 90% slučajeva).

Takođe na Xbox-u mi stoji Double Nat, dok na PS5 stoji Type 2. Type 3 na PS5 bi bio ekvivalent Double Nat-u na Xbox-u.

Nema fore to je tako na xbox

Kod mene i PS5 i SX skidaju između 150 i 220.
Net je 400/400 optika Supernova.
Probao juče sa wifi ekstenderom xiaomi 1200, bude čak i gore…
To je što je.

1 Like