Banovali konzolu u roku od odmah čim je nakačio na net!!!
Vežbali su oni na 360 to jako puno ![]()
Ovo bi bilo top, konačno da prebacim sve stare igre i DLCove na nalog, pošto ne mogu da ih kupim u digitalnom obliku jer retardirani marketplace.
Uuuuu strava… napravimo XBR verziju ![]()
Razlog je snadbevanje/nestašica, ali zabavno za videti
Totalno abitno. Japance samo zanima Switch i mobile gaming, sve ostalo je statistička greška
.
Pa dobro je da su i toliko prodali.
Ja nikad nisam kontao te achievemente, gamerscore i to, čemu ?
Eventualno da ti kaže da ima još neka tajna koju nisi otkrio vezana za priču ili secret ending, ali sve ostalo mi nema smisla…
Šta znam, verovatno te nagradjuju za nešto što si ostvario u igri a isto tako te i teraju da igraš istu i dalje kada predješ glavnu priču da bi došao do nekog trofeja/achievmenta. Vole ljudi 100%, Platinu, 1000G ![]()
Jedino Nintendo ne želi da uvodi bilo koju frstu trofeja ili ačivmenta jer se drže filozofije da igre treba da služe za zabavu a ne za stres ![]()
Nintendo jedini razume filozofiju gaminga ovde. ![]()
Braća moja Japanska ![]()
Meni su achievmenti ok u smislu da te nagradi kad pređeš neku tešku dionicu, ono što mi se ne sviđa su grind achievmenti i oni koji nisu intuitivno vezani za gameplay i/ili priču, tipa uradi neku glupost koja ti nikad inače ne bi pala na pamet.
Na žalost sve više je ovih drugih a sve manje skill achievmenta.
Za ljubitelje platina Telltale je bio zakon, ne možeš omašiti hiljadarku ni da hoćeš.
Meni kad igra dodeli trofej prosto me zabole za šta sam isti dobio ![]()
Plače raspali Switch za tvoj stil igranja ![]()