Xbox Series S|X tema (Part 1)

Tebi je loše vodjena, u stvarnom životu nije. Nikad je bolje.

3 Likes

Hahah teske droge stop.

Verovatno, za sada ne deluje kao da ce biti nekih vecih gafova od strane Microsofta i ulaganja u 1st party obecavaju. Mozda se polako sklapaku kockice za neke stvari, ali 7 godina je predugacak period u svakom slucaju.

Sve pet

5 Likes

Sve sto citam mi se svidja. Day one, ili sta god to znacilo u post corona svijetu limitiranih zaliha.

5 Likes

1440p nije uopste naivna rezolucija, gomila PS4 Pro igara je u toj rezoluciji i sa checkerboardingom izgleda maltene isto kao i nativnih 4K. Bice to poprilicno zanimljivo… Konzola ce prakticno da gura iste igre sa vrlo slicnim performansama kao series X.

1 Like

Shodno tome da TV nemam nameru da menjam u skorijoj buducnosti,a 1080 je nista bolje od S mi ne treba. Takodje za skoro 5 godina koliko imam PS4 smao 5 diskova je stavljeno u njega tako da mi i Digital Only stvari potpuno odgovaraju.

1 Like

Ja sve više uvidjam da mi je jedina opcija ps5. Mozda zato sto nisam ni jednu ekskluzivu odigrao na ps ali zaista Xbox nema ekskluzive kao ps. Toliko sam navijao za microsoft, ali zaista nema smisla kad nemas sta da igras. Ozbiljnih igara vrlo malo… hardver jak do bola, ali to je kao lambo koji nemas gde da nagaziš…

Ovo me je jako obradovalo… Još da bude bundle sa fifom, i eto me… Taman za praznike da se počastim… Ionako na žalost ništa drugo i neću igrati…

2 Likes

Sve receno. Za mene jedan od drazih youtubera.

On je recimo pogodio cijene, a takodjer ima i bliskih ljudi iz samog Microsofta. Ono sto je najbitnije, objektivan je, nije zaludjenik odredjenog brenda.

Nego, vidim da mnogi zamjeraju sto je dio za ventilaciju u crnoj boji. Moram priznati da su to mogli i bolje uraditi tj. ofarbati. Razumijem da nisu sve zelili u bijelo da bi se razlikovao od Xbox One S, ali recimo preko ove crne mogli su ubaciti bijelom bojom veliko S ili logo Xboxa.

Pa uradi to i zaradi pare ako mislis da je to tako bas lako postici (a vidjet ces da to nije tako jednostavno). Lik ima preko 900.000 pratilaca, zaradjuje veliku lovu mjesecno.

Dobrooo, ne valja nicemu. Kud ga spomenu i iznese svoje misljenje, zar da se prepiremo i oko ovoga :grin::joy:

@jahalang0112 zgrću pare, kao Jala i Buba :grinning::grinning:

1 Like

Nego, malo sam analizirao cijenu i specifikacije Xbox Series S, i zapitao sam se da li Sony moze postaviti cijenu od 400$ za PS5 za model koji je bez citaca?

Naime, S kosta 300$ i dosta toga je zrtvovano, tako da je pitanje da li moze Sony odrediti cijenu od 400$ za PS5 (bez citaca diskova) jer ipak je puno jaca konzola od S.

Takodjer, cesto se spominje da je Sony-u oko vrata cijena kostanja samog SSD-a i da ne moze puno rezati cijenu kao Microsoft, tako da ce biti zanimljivo vidjeti kakve ce biti cijene PS5.

Moja prognoza:
PS5 bez citaca 450$ i verzija sa citacem 550$.

Eto sad navalite i rusite moje misljenje :joy::rofl:

PS5 600$ sa citacem. Kod nas u Srbiji 700€. Eto to je realnost. Preko granice 600€ :upside_down_face: sto rece @jahalang0112 pare spremne :grin:

Budu li te cijene, onda definitivno idem na Xbox Series X.

To je jos bolje :grinning: Ja najverovatnije prvo idem na PS5, ako ima potrebe kupujem i Series X, mada pored XOX mislim da ce series X pricekati…

1 Like

Ali ni ps nema ekskluzive kao ms :blush:
pa ko šta više voli…