Xbox Series S: Kako igrati Crash Nitro igru?

Sutra kupujem xbox s konzolu.Kako najlakse i najbrze napraviti nalog i kupiti Crash igru?Da li treba u nalogu da menjam zemlju?Sta mi savetujete?

Evo imas ovde Xbox Argentinski nalog i ceo proces kupovine igara - #1022 by lesa
ceo postupak kako kupovati igre za xbox, promena regiona itd. Prati samo prvi post i upustva, ako imaš neka pitanja slobodno tu piši, na Argentini su manje-više najeftinije igre i nema poreza, a uvek imaš neke popuste, moj savet ti je, pošto iz napisanog vidim da si nov u svemu, prvo i osnovno je da uzmeš ultimate gamepass, imaš dobrih ponuda na kupujem prodajem 12 meseci za oko 5000-6000 dinara .

1 Like

Zbog deteta kupujem:)Sad cu da procitam.Hvala.

Pa pazi ako kupuješ za klinca, napravi svoj nalog na microsoft-u za konzolu, uzmi samo ultimate gamepass i opusti se…
Tu imas preko 300 besplatnih igrica tipa, od pucačina, dečijih, fudbal fifa, nba sve besplatno.
Gamepass na xboxu ti je kao Netflix ali za igrice, platiš godišnju pretplatu i sve te igre su ti dostupne dok traje pretplata.
Za gamepass ultimate pogledaj ponude na kupujem prodajem to ti je najjednostavnije…

Ps. Savet nemoj odmah aktivirati gamepass promo za jedan mesec, jer te ponude na kupujem prodajem za 5-6 hiljada su samo za one koji prvi put kupuju gamepass, ako aktiviraš tu ponudu od jedan mesec za jedan euro, onda kad budeš uzimao promo ponude od 12 i više meseci moraćeš praviti novi nalog .

Kad je danas ukljucim,pravim nalog.Da li da stavim drugu drzavu u nalogu?Videla sam da na Us ima ta igrica Crash nitro za 15dolara.Da li kad napravim Us nalog,mogu da je kupim i to je to.Ili je uslov game pass?I da li ce ti game pass koje kupim na kp,moci na taj nalog ?Izvinjavam se,ali samo to da mi neko pojasni.

Svi ovde uglavnom imaju jedan “glavni” nalog koji je na US regiji. Sve igre sa njega mozes kupovati po americkim cenama, samo moras staviti americku adresu kad popunjavaa podatke kartice.
Tema koju ti je SteveQ poslao odnosi se na microsoft prodavnicu za argentinsku regiju, gde su cene za vecinu igara znatno jeftinije. Detaljno je opisana procedura i iskustva svih koji su koristili.
Nijednu igru ne mozes igrati online bez game pass ultimate (GPU), ni u online multiplejeru. Lokalno mozes igrati bilo sta sto kupis bez te pretplate.
Na KP sto prodaju pretplatu (bolje ce znati mozda neko drugi jer nisam uzimao), prodaje se verovatno zaseban nalog sa aktiviranim GPU - vazno je da znas da na Xboxu mozes imati nekoliko aktivnih naloga i, sve dok jedan nalog ima GPU, svi ostali nalozi mogu da koriste benefite GPU. Sad je tvoj izbor da li ti treba samo Crash Team Racing ili ceo Xbox katalog igara preko GPU, i da li ce se igrati u lokalu ili online multiplejer.

1 Like

Hvala