Xbox one s zuji kada je ugasen

Juce kada sam zavrsio sa igranjem i iskljucio konzolu primetio sam da zuji cak i ako je ugasena. Zujanje je dosta tiho i cujem samo kada prislonim uvo ali samim tim sto znam da zuji kada je ugasena mi stvara probleme. Citao sam na netu i uglavnom ljudi pisu da je to normalno. Ipak ja bi se obratio ljudima ovde i da mi kazu ako znaju nesto o ovome?

Konzola nastavi sa hladjenjem još neko vreme i posle se ugasi, normalno je to.

1 Like

Znaci ok je. Hvala na odgovoru sada nema da brinem.

Hladi se naravno jos neko vreme, na one x je iza i crveno svetlo dok se hladi nakon gasenja… primetio sam kod mene da mnogo brzo skida igre od 70GB, misljenja sam da skida i dok je ugašen.

1 Like

Mozda ti je konzola namestena na instant on, tako da hard disk nastavlja da radi i moze se cuti kada prislonis uvo na kozolu.

Ja ne cujem skoro ništa… mada mozda zato sto ne obracam paznju, mislim ipak da je na istant on. Ma nek radi, ništa mu nije, zato i služi :slight_smile: one x je mislim najtiši od svih konzola koje sam imao.

Mislim da zuji napajanje.

Ja imam 2 xbox onea s i jedan i drugi zuje kad su ugaseni kad prislonis uho na njih ,dok sam imao jedan koji sam uzeo na preplatu mislio sam da je neispravan al se nisam zamarao kako sam dobio jos jedan u zamjeni za jedan pc i on zuji inace nisam znao da je to do hladenja ja sam mislio da je do napajanja to zujanje al oke nadam se da sam pomogao sad znas da je normalno i ja sam mislio da je neka greska :slight_smile:

1 Like

Verovatno si u podešavanjima stavio da se ne ugasi skroz, nego da ide na sleep