Xbox One / S / X diskusija, info, vesti, slike i video - Vol. 3

Da li je jos uvek moguce uzeti za 1$ GPU sa nasom karticom? Preko laptopa mi vec dva puta nije uspelo, a evo mucim se i preko konzole… Kaze da mi postcode nije dobar, iako je dobar (Portland, Oregon, 97205)

Ja uzeo malopre sa Intesinom karticom.

Evo sta meni izbacuje kad probam preko laptopa, iako je nalog US, a adresa Portland…

Do sada sam uspevao, ali ne znam sta je sad problem :confused:

@dejan-k Koju adresu si stavio?

Evo svi podaci, svakako probaj preko xbox-a:

High St 409
Oregon City, OR 97045
US
646-4676665

Uzmi preko konzole, ali plati gift karticom a svoju platnu karticu stavi kao dodatno sredstvo plaćanja.

jel ko mijenjao regiju na konzoli , ima li kakvih posledica . Ja sam prilikom aktivacije kao sto sam pisao izabrao Tursku i kupio GP za 24e , e sad vidim na ove sajtove kao cdkeys i sl. da vecina igara koje prodaju su za UK ili US naloge , pa sam razmisljao da prebacim nalog , al ne znam koliko je sigurno ?

hocu li izgubiti GP ili mogu li kakav problem napraviti

Nije problem da promeniš region. Skoro svako od nas ovde je to uradio i sve je ok. Može se desiti da poneki DLC ili čak igra nisu dostupni u nekim regionima, ali ako se prebacuješ na US ili UK, onda je ok. Jedino je nezgodno ako se prebacuješ sa US/UK regiona na neki egzotični, pa određeni sadržaji koje imaš tamo nisu dostupni. U tvom slučaju je sve ok :).

mozda previse pitam al koji je bolji UK ili US ? Rekao bih da mozda ima vise sadrzaja za UK po sajtovima ?

Ne bih rekao. Mislim da je US daleko bolji za sve.

US ima više, plus više popusta koji se često dešavaju.

Meni samo sa konzole prolaze kupovine. Free igre normalno ali kupovine samo na konzoli…

Ja nisam siguran o cemu se ovde radi, da li je nesto promenjeno u skorije vreme? Sve sam sa konzole kupovao normalno, evo poslednji put Witcher ekspanzije pre neki dan. Doduse mislim da ja koristim Paypal.

hvala ekipo :smiley:

Ljudi meni se slican problem poceo dogadjati od pre mesec dana. Zivim na Kipru a nalog je napravljen na UK. Uvek do sada kako u Srb, tako i ovde od kad sam dosao mogao sam da kupim Gold i igre na konzoli, platim preko Telenor banke bez problema. Prvo je negde od pre oko 6 meseci MS store prestao da mi dozvoljava da kupujem bilo sta, kako preko konzole ili pak preko neta. Snadjoh se nekako i pocnem preko CD key-a kupovati i samo redeem-ovati na konzoli sve do pre mesec dana. Opet ova poruka ,ne mozete iz vaseg regiona’’. Stvarno ne znam zasto to MS radi buduci da na taj nacin em sto gubi korisnike em nece da prihvati direkne prihode. Kakva je to politika…

Ovo je broj telefona ili?

Ma da…

Kupujte digitalne kodove preko interneta sa drugih web sajtova i manje cete imati problema.

Ma meni treba onaj pocetni, za novi profil, od 1$, a to ne znam gde mogu kupiti :confused:

Trial live??

GPU 1 mesec (pre bilo 3), za 1$…