Xbox One Elite Controller ViDoc

Bjudifl.

https://youtu.be/X3E7naRllco

Wow ,microsoft je vec imao najbolji kontroler , a ovaj je predobar , bas deluje kvalitetno i cvrsto , i ovo stavljanje D-pada i stickova koji vama odgovaraju , stvarno skidam kapu ljudima iz microsofta.

Vrhunski izgleda džojped, samo stvarno šteta što je toliko skup, baš su ga preterali… E da, nadam se da su popravili shoulder buttons-e koji su na XO džojpedu ******.

Bumpere su navodno popravili već na onom gamepadu sa 3.5mm priključkom.

Koliko sam shvatio… Ovaj kontroler ide uz novu konzolu s 1TB HDD-om ???
MS stvarno ima fetis prema Elite nazivu :slight_smile: Ovo se mora nabaviti definitivno…

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Pogresno si shvatio. Uz 1TB konzolu ide obican kontroler, samo sto su dodali 3,5mm port za slusalice.
Ovaj Elite kontroler kosta 150 dolara, i kupuje se dodatno.

E pa nisam znao da je takva situacija, to onda nije isplativo uopste.

tri do 2 puta skuplje od normalnog HOTAS-a. Dal su blesavi. Dobro ima i onih Saitek preskupih, al kontroler za Elite toliko da kosta pffffft.

Jel možeš ti sa HOTAS-om da igraš Halo?

Ne kontaš neke stvari Garruse izgleda očigledno. Kao što je tebi potrebno za Elite i druge simulacije letenja, tako je nekome potrebno ovo za pucačine i druge simulacije ubijanja. Ono ako tvoje hirove opravdavaš i kažeš da je to normalno, ne znam zašto onda hirove/potrebe (whatever) drugih članova podcenjuješ.

Ti ćeš onda reći, ali ne, ovo je Halo, Battlefield, Titanfall. Pa i to je Elite koji možeš igrati i na tastaturi ako hoćeš, ali je mučenje jel da? Epa ako hoćeš kompetitivno da igraš Halo onda je mučenje igrati na običnom gamepadu.

People differs, zamisli ima ljudi koji vole drugačije stvari od tebe i nisu svi isti. Wow. Ista situacija u topiku samo druga tema kao za FF Remake kada ti je @daemonkiller92 ono postovao.

I to nije kontroler za Elite, ti ga svrstavaš tu jer ti igraš Elite sa njim i tebi je on potreban, a nije neophodan. Svako plaća za ono šta mu je potrebno, ne vidim nikoga na forumu da je podcenjivao te tvoje kontrolere i da je rekao “da platim dodatnih 60+ funti za neki tamo kontroler a mogu na gamepadu, pfffff nepotrebno!”

Ja na primer igram Elite sa Xbox One gamepadu na konzoli i apsurd mi je dati 60funti za neki tamo kontroler da bih igrao JEDNU DVE igre eventualno sa njim. Bukvalno bacanje para, nikad ne bih dao, ono bolje ću se popišati po tim parama i pocepati ih nego dao za to.

Eto tvojim nerazumevanjem drugih članova teraš da se oni ovako obraćaju prema tebi.

@Lynx

SCUF ONE FPS £140.94<del class=“regularPriceText” style=“box-sizing: border-box; letter-spacing: -0.1px; margin-left: 5px; color: rgb(255, 105, 97);”></del>

Customizing your controller

:smiley: + 15funti dostava, za NOT ALL features kao zvanični MS-ov Elite. Two additiona paddles (4 ukupno) je +12 funti, custom analozi + 5 funti, gripovi na gamepadu + 8 funti… *****i užas :smiley:

Samo MS <3

Ozbiljno neko poredi stick za letenje sa gamepadom? Danas sve fenomen do fenomena. A šta ćeš sa tom palicom da radiš? Igraš 3 simulacije letenja?

Neat controller, mada je preskup i ne igram FPS igre sa controllerom ( Govorim sa PC strane ). Mada bilo bi fantasticno da MS napravi neku jeftiniju verziju bez ovih fensi hairtriggera i okruglog d-pad-a, posto ta celicna konstrukcija zvuci veoma fantasticno. X360 dzojstici nisu bas nesto bog zna sta izdrzljivi a ako bih spucao 80-90$ sto da ne i ako traje odlicno ( govorim u analognim stickovima i triggerima ) posto se oni bas habaju a da ne govorimo o D-PAD-u.

Nigde se ne moze naci odlican game-pad koji bi trajao dug niz godina bez nekog habanja ( pa makar platio premium cenu )

Gresis , xbox 360 kontrler je zaista izdrzljiv , a sto se palica tice mozes uvek da kupis onu zastitnu gumu koja se navuce … Ali opet moze da se desi da ode mehanizam palice ali sta ces vremenom sve ode jednostavno , i autu koji duze vreme vozis moras da mu menjas delove…

Obicno kazem da ti neki skupi “pro” gaming gearovi nista ne poboljsavaju nacin igre I udobnost ali ovo mi se cini da je druga prica…

Ali brate realno skupa igračka pored ionako dobrog xone kontrolera

Послато са XT910 уз помоћ Тапатока

Gume me ne interesuju, mislim generalno na mehanicke delove koji se pohabaju, analogni stickovi vise nemaju onaj glatak osecaj kada ih koristis, i D-pad je mnogo klimaviji. Posle samo dve godine moji x360 game padovi su definitivno bili malo labaviji, pogotovo onaj sto sam koristio za fighting igre.

Ovaj Elite je od metalne konstrukcije i po MS-ovom stavu su rekli da je izdrzljiviji u svakom slucaju i da bi trebalo duze da traje. Samo sto meni svi ti silni hair triggeri i koje kakve dzidza-bidze ne trebaju tako da tih 150$ je malo previse. Da je bila neka osnovna verzija za 80-ak $ bilo bi fino.

@Wahad da razjasnimo neke stvari.

Prvo nisam ja nazvao taj kontroler Elite controller. Jedino ako ja fejlujem ovde straobalno pa to “Elite” nema veze sa Elite: Dangerous, onda se izvinjavam.

Drugo ja govorim da je SAMO ZA ELITE debilno kupovati bas taj kontroler jer postoje HOTAS-i koji se kupe za 3 puta manje para.

Znaci nisam ja nigde rekao da ti ne smes da das tolke pare na taj kontroler ako oces da igras Halo sa njim ili druge pucacine. Moja poenta je bila da ako se uzima decidirano za Elite je fejl jer ako ces da dajes tolke pare za kontroler za JEDNU igru onda ima MNOGO boljih.

Znaci ti trcis ovde pred rudu i pises kako ja svasta ovde mislim, a ja sam samo rekao da je za elite, kontroler preskup. Nisam ti ja grandmaster pa da se pi*karamo po ceo dan, batali me.

Da, jednostavno se niste sporazumeli, sve je OK. Prosto su taj kontroler nazvali Elite nevezano od igre Elite: Dangerous. :wink: Uostalom, bilo je ranije i Xbox 360 Elite izdanje konzole (to jos dok je bila phat konzola). Zaista bi bilo debilno da kontroler za jednu igru kosta 150 dolara/evra, mada bi i tako nesto imalo svog kupca. :smiley:

Osjetih se prozvano. Wahad tako voli kad mu se sukobe misljenja sa nekim, tad njegovi postovi budu najzanimljiviji.

Salu na stranu, Elite se toliko puta spomenuo da je bilo tesko upratiti ko misli na igru, ko na konzolu a ko na kontroler. Kontroler jeste seksi, ali je mnogo skup za nas PC gamere, kojima je kontroler obicno sekundardni input. Dodajmo tome cinjenicu da se mora izvaliti i za risiver ( kojeg usput jos nema za kupiti ) i odeeee. Za nekoga ko ima XO i igra se stalno, vjerujem da se moze opravdati kupovina, iako je opet skup, jelte.

Dodao bih jos samo da HOTAS mnogo vise znaci u igri poput Elite Dangerous nego sto bi ovaj Elite kontroler znacio u igri kao sto je Halo ili CoD, u odnosu na regularni XO kontroler, ako me razumijete.

HOTAS u odnosu na KBM ili obicni kontroler je nebo/zemlja, dok Elite kontroler u odnosu na XO je vise manje unapredjenje istog. Kvalitet izrade je doduse druga prica.