XBOX mi ne vidi usb stick od 8 gb

Pokusavam da prebacim moj profil sa xbox-a na usb,al nikako ne moze xbox da ga vidi.Formatirao sam ga u fat32,i u exfat,al ne vredi.Ne vidi se ni u fsd-u, ni kad odem u original xbox-ov meni,pa storage device.

ima nekih modela koje jednostavno ne vidi. probaj neki drugi da nabavis

Ovaj 8gb je Kingston… imam i stari MP3 plejer,1,6 gb mislim,koji se isto ponasa kao usb kad ga prikljucim na komp.I njega sam formatirao u fat32 al isto mrka kapa.
A sto je najgore ne mogu da iskopiram na ova 2 eksterna ( 160 gb i 500 gb ) jer kao nisu dobro konfigurisani,tako kaze.Pa bih morao d iskoppiram sve igre na komp,pa onda da ga konfigurisem i tako bi radilo,al mi se ne isplati cimanje,i dugo traje.

XBOX ne vidi odredjene modele uopste, znaci moraces drugi model da probas. Moraju biti FAT32 i videce, mozda ti sektori nisu dobri ili je NTFS particija na tim HDDovima.

Nije ntfs…napisam sam da sam ih formatirao u fat32.Sad mi glupo da kupim neki drugi,ako ni taj nece da cita.Kad bih bar znao koje marke rade,da ne uzimam na slepo.

Meni su radila dva kingstona…

Ja isto imam jedan Kingston od 8GB, kojeg sam koristio za TU i radio mi je bez ikakvih problema.

Sad mi je proradio,ne znam ni ja kako.Konfigurisao sam ga na 2 gb,racunam da je dosta za pozicije.Valjda vise nece da bude problema.
Moze LOCK :slight_smile: