Ja imam flesovanu konzolu. Ako se prikacim na net sa Silver nalogom (ne mogu i ne zelim da placam Gold), i ne igram igre online, sta moze mikrosoft da uradi?
Ne znam sta znaci “normalno” flesovana konzola, koji je fw, dash?!
Microsoft moze da ti banuje konzolu tako da vise nikad ne mozes sa nje da se konektujes, tu se zavrsava njihoca moc.
to sto ti je napisao Scar, plus ne vidim razlog zasto bi onda isao na LIVE, ako neces koristit gold. mislim sve sto ima tamo ima i na netu. trejleri demoi i ostalo. ali dobro. u svakom slucaju, ako budes odlazio na lajv samo da blejis a pritom ne igras nista dok si prikacen, sanse su ti stvarno minimalne za ban. kad igras nesto prikacen na lajv, makar i singleplayer, e onda vazi Scarov odgovor
Mislio sam da koristim live samo za skidanje arcade igara. Znaci ako sam dobro razumeo, da se diskonektujem ako igram pirata, a kad nista ne igram mogu da budem online?
Druze slao si mi poruke, pokusao sam da ti objasnim, opet isto pitas, ako ides LIVE instalirace ti novi dash sto znaci da bi trebalo da stavis i novi lt 3.0, a onda mozes normalno i da igras dok si live…
Nije mi jasno sta te buni. Nadalje ne znam da li kao Silver mozes ista da skidas, a i ako moze, opet te ceka dash update i idemo u krug.
naravno, uvek na LIVE-u mora da bude najnoviji dash, koji moze za sobom da povuce ponvno flashovanje radi vece bezbednosti. ako budes pratio forum, znaces kako i sta, a sto se tice Silvera i skidanja sto pominje Scarface, mozes da skidas sve ali sa raznim ogranicenjima. Primera radi, nek se danas pojavi Mass Effect 3 demo, ti neces moci da ga skines barem jedno 10 dana. uvek ide prioritet novih demoa samo za gold membere pa tek onda silver. tako je sa svakim novim demoom