Xbox live Gold kupovina (Gift card)

Pozdrav ljudi

Nov sam u ovome pa bi voleo da mi se pojasni kupovina xbox live gold.
Vidim ljudi menjaju adrese, ali mene zanima da li je moguce kupiti gift card (paypal prodaje na svojoj stranici) pa ga iskoristit na MS za kupovinu live golda i tako izbeci menjanje adrese? Posto sam tek danas napravio visa karticu, i nisam vest sto se tice kupovine preko interneta pa mi je ovako najjednostavnije.

Hvala

Untitled

Pozdrav,
i mene interesuje vredi li se petljati sa paypalom.
Iscitao sam uslove (i najsitnija slova) i kazu da ima geografska i regionalna ogranicenjau skladu sa pravilima…, ali na samoj kartici nisu navedena ogranicenja u vezi regiona, pa bi po toj logici ova varijanta trebala da bude globalna.
Ima li neko da se usudio da rizikuje, ili da li si do sada resio ovo pitanje
Pozdrav

Ne znam tačno šta pitaš. Svi ovdje imamo uvezane paypal račune ili kartice uz nalog na MS storu, no teško da ćeš pomoću toga kupiti direktno bilo šta. Uglavnom kupujemo MS store novčane kartice pa pomoću tih kartica kupujemo igre na storu. Izuzetak su pretplate (Gold, Pass, Ultimate) koje isto možeš platiti kreditom ali moraš imati uvezanu karticu ili paypal nalog. Preko sajta naši paypal i kartice uglavnom ne rade, ali bi trebalo da rade za kupovine na samoj konzoli.

Eto to je ukratko.

Hvala na brzom odgovoru i pomoci.
Do sada sam pretplate resavao preko cd serial ili g2a i nisam imao problem.
Ono sto me muci je sto je narednih dana Red dead redemption 2 na MS 30 dolara uz gold pass koji imam, ali neznam kako da dopunim kredit na acountu pa da se castim dok je ovaj popust.
Vidim da su sve kartice sa dopunom uglavnom vezane za neki region, dok na paypalu ima varijanta gbox digital gifta. Imam paypal koji radi, ali nisam siguran da li moye da prodje ova dopuna kredita na account koji je u srbiji.
Hvala jos jednom i pozdrav

A to ti treba. Kupi gift karticu u dolarima na cdkeys, g2a, gameflip ili nekom sličnom sajtu, ne vjerujem da je iko od nas kupovao kartice na paypalu.