Xbox Gold free games

U ovoj temi ce biti postavljane informacije o besplatnim igrama za Xbox Live Gold korisnike…

A evo i prve informacije:
The next free Xbox Live Gold game is Assassin’s Creed 2 - expect it 16th July. Full, continually updated list of freebies here → Feature: Free Xbox games: the best downloadables you can play for nothing - Xbox 360 - The Official Magazine

Trenutno je Defense Grid besplatan, sto se ac-a tice ja taman skoro fizicku kopiju narezah.

Sent from my GT-S6500 using Tapatalk 2

Mark your calendars for July 16 - Ubisoft’s critically-acclaimed “Assassin’s Creed II” will be the next game featured in the Xbox Live “Games with Gold” program. Normally 1600 Microsoft Points, “Assassin’s Creed II” can be downloaded on Xbox 360 for free by Xbox Live Gold members between July 16 and July 31. After you download it, it is yours to keep.

And, make sure you don’t miss the current “Games with Gold” game - Gold members can download “Defense Grid: The Awakening” for free until July 15.

As a special thanks to the Xbox Live Gold community, the “Games with Gold” program gives Xbox Live Gold members two free games to keep each month. “Defense Grid: The Awakening” and “Assassin’s Creed II” were the first pair of games announced for the month of July. And, “Fable 3” was a special bonus game available in June. We’ll have more details about upcoming additional titles in the near future.

Nista od Halo 3 ovog meseca…

Ja sam ocekivao halo 3 da ce biti od 1-15 al et ostaje ac 2 za utjehu od 15-og

Послато са GT-B5330 користећи Тапаталк 4 Бета

Halo 3 je stigao … mada ja nemogu da ga skinem valjda nece biti region lockovan kao rainbow six vegas.

Nije jos pusteno… Cekaj do sutra ili pokusaj kasnije…

Ako bude, bice stvarno bedak, ispravili su se na vreme sto se fablea tice

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

meni je malo pre ispisao da igra nije za moj region (halo 3).

Valjda ce ga otkljucati…

Ostaje nam da se nadamo, ko ucestvuje na xbox forumima ima moju dozvolu da rage-uje

ako sam skužio,kod skidanja vam neda jer vidi da se lokacija ne poklapa, ako ja napravim hrvatski account onda ce lokacija bit točna no da li se može skidati free sadrzaj sa hrv accounta?

Live takodje nije podržan u hrvatskoj tako da ni market nećeš imati.

Poslato sa LT30p

Meni ne znači mnogo to što “poklanjaju” AAA naslove za Gold korisnike. Ionako sve te igre možeš i sam narezati i igrati. Bio bih mnogo srećniji da poklanjaju isključivo XBLA naslove… A ni ne daju baš neke “super duper” atraktivne igre, IMO.

To je MS. Dobro je da išta poklanjaju :slight_smile:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Koja bi onda bila poenta? Već imaš par “besplatnih” igara na LIVE, većina zahteva Gold, tako da ti je to u osnovi to. A jesi li ti makar probao igre koje su do sada date a XBLA su, Magic 2013 ili Might And Magic Clash Of Heroes? Obe igre su dobre, čak su bolje od AAA igara koje nude. A sigurno ti neće dati Trials ili slične igre, jer oni i dalje dosta zarađuju na njima

Skunuo sam obe igre i probao, ali ne volim nešto takvu vrstu igara… Bio bih oduševljen da poklone npr. Trine 1 & 2, Castle Crashers, State of Decay, Motocross Madness, Counter-Strike: GO, Crimson Alliance, I Am Alive, Mark of the Ninja, Deadlight itd.

Imajući u vidu Majkrosoftovu politiku, nema ništa od ovoga što sam naveo…

Što si skroman :smiley: Ti bi da dobiješ best sellere od M$, ccc… :wink:

Samo mi gold clanovi dobijamo, dakle nisu besplatne, sve je to u njihovoj kalkulaciji

Ovo mi je stiglo, zasto ne moze da se skine igra:
We recommend using the same region account as your region of residence
Po njima, posle promene regiona, igra bi trebala normalno da se skine…

Imam Halo 3, ali oni su stvarno indijanci. Bez poglavice.