Скинуће ти 10 дана пре изласка игрице
Upravo slučajno kupih igru sa Turskog stora preko telefona dok sam listao popuste, hteo da ubacim u wishlist, a turski naravno ne znam, klik klik, i uspešna kupovine… bez konzole, bez VPN… Jesu nekome prolazile kupovine ovako? Ja nešto ne bih više rizikovao.
Naša kartica?
Meni je prolazilo samo uz vpn i TR karticu.
Ako ti je proslo bez VPN-a, nema razloga za brigu. Nisi uradio nista sto oni sami nisu dozvolili… prilicno su opusteni sada sa placanjem preko turske.
Da, visa, PŠ, pre 5 meseci sa iste ni jedna uplata nije htela da prodje, turska, argentina, sa vpn, bez… i nedavno mi je prošlo par kupovina preko konzole, za 2 sam koristio kućni net, za 3 šerovao sa telefona koristeći VPN, sve isto prolazi kao i ovo sad. Pa mi malo radi paranoja, ono, too good to be true, a ovamo sam napakovao 20 naslova u wishlist😂
Pazite samo jer turska lira skače iz dana u dan maltene
Ok, nastavite gde ste stali. ![]()
До скоро било 3.10дин једна лира, сад 3.25, полако али сигурно се пење ка 4дин мајку им…
Au koja havarija sa cenama na Turskoj regiji, ono niđe veze. Neke stvari su jeftinije i to uglavnom neke ekspanzije za malo starije igre i sl ali evo primer sada.
Pošto igram često i NfS Unbound, izbacili ekspanziju kao complete Upgrade gde se dobijaju sve moguće ekspanzije do sada zaključno sa ovom Most Wanted što je izašla pre neki dan. Pogledam cene na Turskoj:
*Nfs Unbound Utimate collection (gde se dobija i cela igra plus ekspanzije = oko 2500din
*Nfs Unbound Utimate collection Upgrade = oko 4500din (znači samo upgrade za ekspanzije, bez glavne igre skuplji skoro duplo)
Pogledam cene na US za isto to:
*Nfs Unbound Utimate Collection Upgrade = 8.9$
*Nfs Unbound Utimate Collection = 16$
Odmah se vratio na US i kupio Upgrade. Možda se još jednom vratim na Tur da pokupim šta me je zanimalo od nekih sitnica i nakrcam milione za gta 5 online i to je to. Ne vraćam se više nazad. ![]()
Ja odavno vise i ne proveravam cene u lirama. Takodje rekose mi neki Kinezi koji su bili pre neki dan u Istambulu da su cene u evropskom delu potpuno nenormalne. Tako da je Turska trenutno jedna od najskupljih “evropskih”’ zemalja… Ne znam sta im se desilo sa ekonomijom.
Da li je možda neko skoro isprobao neku kupovinu preko Argentine, možda se iznenadimo ![]()
Cekamo da Microsoft uvede Appla Pay ![]()

A mi što imamo žao mi telefone za nas slaba vajda ![]()
Ако неког занима, ради куповина преко Турске на компу без проблема, не морате преко конзоле (вероватно онда може и преко фона нормално).
Pozdrav ljudi, malo pre mi se desila interesantna situacija pa bih da pitam da li se nekom nesto slicno desilo do sada. Elem, odlucim ja da preko turkse kupim igru metal slug tactics, sve uredno unesem podatke i kad sam potvrdio kupovinu izbacilo mi je gresku. Inace na kartici sam imao 300 din. a igra kosta 250. Medjutim meni se igra pojavi u biblioteci i lagano mogu da je skinem i igram. Sa kartice mi nije skinulo ni dinar, dok u order history stoji da je kupljena. Nakon toga nadjem jos jednu igru sa slicnom cenom i kupim je i sve uredno mi skinulo novac sa kartice. Fakticki sam znaci jednu igru dobio free ali mi nije jasno kako je doslo do toga.
Da li si imao nesto novca na nalogu , moguce da ti je skinulo preko wallet-a?
Nisam imao nista, nisam nikada stavljao novac na nalog, uvek sam kupovano igre direktno preko kartice. Inace ovo mi je bila prva kupovina preko Turske, poslednji put kad sam kupio nesto to je bilo jos na argentini.
Pa onda ti je ili server-side sync greska ili je privremeno rezervisana autorizacija gde mogu da nastanu komplikacije.
Super ako je ovo prvo :))
Pa ja se nadam da je to prvo, ne bih da dobijem neki ban ili nesto slicno za 200 din. A kakve komplikacije mogu da nastanu?
@NmY je imao sličan bug, samo će ti “oduzeti” tu igru i to je to.