Xbox Argentinski / Turski nalog i ceo proces kupovine igara

Da li je neko od vas probao neku Xbox Play Anywhere igru koju je kupio na Turskoj/Argentini da igra na PC?

Nisam probao kupljene, ali recimo jesam sa Game Pass naloga na koji imam pretplatu i radi super. Naravno u odnosu na jačinu PC-a. Ali nisu sve igre naravno dostupne.

1 Like

Znam da nisu dostupne sve al zanima me bas da li ima nekih problema oko kompatibilnosti jer na PC mi imamo regiju koliko razumem.

Nalog na koji imam pretplatu je India. Njega povežem na PC na MS store, a na aplikaciji moj nalog sa kojeg igram. Ne podešavam niša na PC-u što se regije tiče i sve radi bez problema. Kad završiš igranje na PC-u, lagano na konzoli nastavljaš tamo gde si stao na PC-u sa sinhronizovanim save fajlom.

1 Like

Jesam ja. Imam sad instaliran Octopath Traveler i Hollow Knight na ROG Ally.

1 Like

Ocekivao sam Space Marine 2 na 50% popustu ali toga nema. Ima ultra edition na 20% ali to je i dalje jako skupo, tako da nista od toga. Razmatram kupovinu Tekken 8. Nisam fan fighting igara ali prethodno cu proveriti da li ima neki pristojan single pleyer mode. Ono sto sto cu najverovatnije uzeti je GTA trilogy remaster pa da konačno zavrsim San Andeas.

1 Like

Ma da, nema onda problema kao sto sam i pretpostavio

Gle ga ovaj hejter sa Pro :joy: Ajde paljba bre :raised_hand::joy::joy:

Inače…

Mortal Kombat ima Single player i priče su povezane sve od mk9 do ovog poslednjeg. :ok_hand:

1 Like

Ne deri mi se ! Flegovaću ti post :rofl:

Nije to niša jeftino brate. Toliko smo plaćali na Soniju pre 2 godine. Slaboooooo.

2 Likes

Ne može Space Marine 2 tako brto 50% popust, izašla tek u septembru igra.
Ja čekam BG3, igra uzašla prije godinu dana a još nije bila na 50% popustu.

2 Likes

Skupo ovo brt :rofl:

1 Like

Писао сам баш кад су укинули Турску. Нове игрице (2024. па надаље што ће излазити) су скупље у Турској него у Америци, што ми је просто сулудо.

I pre ukidanja TR su digli cene, isti trend na PSN i Xbox store-u odavno.

1 Like

Ма дигли су пре, него сам тад кад се причало о укидању писао хахаха

1 Like

Ja uzeh malopre GTA Trilogy za 5-6€, vidio sam da je na popustu a nisam znao za sale.

Da vidim jel ovaj zadnji update doveo igru bar u igrivo stanje. :grin:

I ja uzeo sinoć bukvalno, merkam je već dosta i propustim kad jena popustu i reko ajde sad mi deluje kao dobro vreme da me opiči nostalgija :joy: Uzeo sinoć iako nisam imao pojma za Sale jer nije još bilo aktivno… Valjda. I evo sad gta 3 lrećem, jbt ne znam da li sam 3 misije prešao u toj igri u životu. Samo šifre za tenk, preletanje u drugi grad, traženje dobrih kola i sl :joy:

2 Likes

Gta 3 mi je dosta bolju priču imao od vice city samo ga ubila ona tama u igri.Dobre igre valjda sada rade ok.Ja sam prešao 3 i vice city a sa još nisam bio je neki bug sa bazukom i nisam mogao jednu misiju da pređem.Palim pa probam kasnije

1 Like

Dje GTA III im bolju pricu s onim gluvonemim likom da li si realan? :joy:

Pa bar je neka priča vice city mi je baš mehh bio,sa je dosta bolji

Bacih pogled malo na cijene na Turskoj, ovo je zlo. :grin:

2 Likes