Xbox Argentinski nalog i ceo proces kupovine igara

Ja juče kupio 3mjeseca core i 1 GPU i dobio 3 GPU

Sad je 3:2 konverzija.
Mesec dana GPU-a preko TR je oko 480 RSD.
ARG je 460 RSD.

4 Likes

Mikrosoft podigao cijene u Turskoj i Brazilu a neko je napisao da im Valve šalje mejlove da koriguju svoje cijene za te regione.

Nadam se da neće ovo na MS store isto. Ne treba ništa korigovati :grin:

Treba se vratiti na stari combo, PC gaming + torrent, pa nek dižu igre na 1000e :rofl:

1 Like

Na kratko da se vratim na temu Sonica od pre par dana i tačno sam imao osećaj da će ovo da se desi jer znam da sam igru viđao u store-u.
Dakle igra je imala neku cenu koja bi u dinarima izašla oko 1500 plafon u preorder-u i oni su je totalno sklonili sa store-a u Arg regiji i sada kad je zvanično izašla su je vratili u Store po ceni od 18000 ars. Tačno sam imao osećaj da će ovo da se desi i da je to razlog što je nije bilo jer nisu hteli da ljudi rade preorder po onoj ceni.
Ne mogu da kažem da je jadan potez jer svako želi da izvuče normalnu cenu igara ali eto u čemu je bila fora.
Što definitivno onda stoji da ne mogu da menjaju cenu igara iz preorder-a sve dok igra ne izađe zvanično i preorder više nije opcija.

3 Likes

Ja sam danas uzeo Elden Ring, ko zna do kada ce biti ova cena. Sad je na popustu 33%.

1 Like

Da,u zadnjih par meseci nije bio uopste na bilo kakvom popustu,ovo sad 30% deluje primamljivo :slight_smile:

Do kraja meseca :grin:

Bio krajem jula :grin:

Pozdrav, prvi put pokusavam da dodam karticu na xbox sx, stavio sam region turska, al kad dodajem karticu izbaci mi grešku " Check the info you entered. It doesn’t match the info for this card."

Zna li neko u čemu griješim? :joy: imam i visu i mastercard i na obje isto

Jesi stavio fejk adresu tursku, ulica, broj itd. karticu kad si dodavao? Ako jesi probaj neku drugu adresu.

Pokušat cu s drugom, ima li kakve veze kad unosim adresu online preko Microsoft naloga ili preko konzole, i dali trebam palit vpn za dodavanje kartice

Ja sam karticu direktno preko konzole uneo prvi put i to je to,usao na store na xboxu i izabrao igru,pre toga naravno sam podesio konzolu na turski region.

Možes li mi prosljediti koju si adresu stavio

Nisam sad pri xboxu,udji na gugl maps zumiraj Istanbul i nadji neku ulicicu :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Ili za Argentinu isto,ne bitno ti je.

edit :rofl:
Adress line 1 : Estregon Sk.
City: Istanbul
Province: Istanbul
Postal Code : 34025
Country: Turjey

1 Like

Napravio sam s drugom adresom i s karticom od žene :joy:, moja NLB ne prolazi, njezina uredno prošla unicredit . Hvala ti

1 Like

Moze li mi neko objasniti zašto mogu da igram skoro sve igre s gamepassa, iako nemam aktiviran gamepass ultimate, evo igram gtav sx verziju, forza 4,5, i motosport😂

Jel si siguran da nisi slucajno kupio gamepass. Proveri ti to jos jednom jer nisu ludi da ti daju nesto za dz. a mogu da ti uzmu pare.

1 Like

Da nemaš možda uplaćen Gold za online multiplejer?

Možda je u shareu s nekim ko ima gamepass.

1 Like