Xbox Argentinski nalog i ceo proces kupovine igara

Koliko vidim High on Life dlc bundle je 200 ars otprilike. A sa sve igrom je oko 4000ars. A samo dlc je 192 ars. Inače podižu cene za neke igre nakon izlaska, tako d aje preorder najbolja opcija za sada ukoliko neko hoće da kupi nešto odmah na izlasku. Preorder par dana pred izlazak igre i mirni ste. Ja preorderovao MK1 Premium ediciju i bilo je 21000 ars, sada je 31000. Podižu cene kako bi bile približne 60-70 dolara (što je normalna stvar jbg) ali pošte ne mogu da menjaju cene u toku preordera valjda, jedina im je opcija nakon samog izlaska.
Da ugrabim ja Hot Wheels i Alana dok još mogu :joy:

Edit, jel vidi neko Sonic Superstars u Store…? Nema igre nigde, a znam da sam je viđeo pre nekih mesec dana. A piše release date 17. oktobar :thinking:

Ja sam na onom xbox-now sajtu vidio za tu i za Like a Dragon igre prikazuje samo New Zealand store. Ne znam zbog čega.

Game Pass bundle je 284
Igra + dlc je sad 12k ars :grin: ja uzeo kad je izašla za 11 ars :grin:

Ne znam šta se dešava, ne bi me čudilo da su je povukli sa stora gde je inflacija i gde znaju da će da se proda jeftinije… Mada čudno je skroz :thinking: Tu igru sam jedva čekao i zaboravio da izlazi sada, pogledam u store i vidim baner da je reklamiraju u Games coming soon, ali kad sam otvorio tab nema je nigde. I u pretrazi takođe, sve druge Sonic igre tu osim nje. :pleading_face:

@djomla43

1 Like

Koja je ovo aplikacija?

Ja sam preko app gledao, izvinjavam se :grin:
Sad baš gledam za Sonic (i ja ga merkam) nema ga na ARG i TR :unamused:
@Kejvu xb bargains

Samo direktan izvor :joy: Slepci :unamused: Na US ga ima koliko sam primetio, ne znam kako je za druge regije.

Čekamo da dođe u bratske nam regione. :grin:

Moving Out 2 bas sam komentarisao kad je izasao kupio sam ga za 400 ARS a poglr sad kosta 10.000 ARS :joy:

Koriguju cene polako, evo sada i Halo Infinite poskupeo.

Preorderovo Ea WRC dok nije poskupeo preko Argentine i mastercarda sa 10% popusta izaslo me 2500din odmah skinuo pare. Jeftiniji nego wrc generations prosle godine me izaso 4500din

Pozdrav svima, imam Xbox One (phat version) i na njemu imam od 2015 godine napravljen US račun. Na njemu nema trenutno nikakve aktivne pretplate. Planiram svom starom pokloniti taj XboX obzirom da sam sebi uzeo prije neki dan novi Playstation 5. Htio bi mu uzeti XboX Game Pass Ultimate barem na godinu dana. Jel se još uvijek može konvertirati Gold u Ultimate? Uzeo bih ovdje za Tursku na 12 mjeseci Gold: Buy Xbox Live Gold 12 Months Turkey - Instant Email Delivery (tu inače kupujem gift card za turski Netflix). Koji je zadnji provjeren način da konvertiram Gold u Ultimate, ako to još radi ili gdje da uzmem najjeftiniji Game Pass Ultimate? Hvala unaprijed na odgovorima.

Može se komvertovati Gold u Ultimate ali se ne isplati jer nije više formula 1:1. Tako da je bolje da kupiš odmah GPU.

Tnx, onda nema potrebe ni da pravim turski ili argentinski račun ili je ipak povoljnije i tamo uzeti GPU ili se to odnosi samo na kupnju igara preko njihovog store-a?

Ako odem i kupim turski GPU, spojim se preko VPN-a na tursku i redeem-am code na svoj US račun on će mi ga prihvatiti i kad se odspojim sa VPN ostati će mi GPU na tom US računu aktivan?

Ako uspiješ redeem code ostaće ti naravno i radiće kasnije bez VPN.
VPN ti treba samo da redeem-uješ kod.

Ako uspijem? Jel to znači ako kupim turski GPU code nije garancija da će ga i prihvatiti preko VPN (kad se spojim na Tursku)? Pitam da ne kupim bezveze godinu dana, a onda da ne uspijem redeem-ti code. Sa Netflix-om radi bez problema (iako za njega više ne treba ni VPN, već samo turski račun).

Pogrešna tema druže. Proveri ovaj tutorial ako valja

Poslednja solucija ti je da napraviš nalog na Arg ili Tur i da preko konzole sve podesiš i uzmeš gpu na mesečnoj pretplati gde će svakog meseca da skida novac sa računa što opet izađe jeftinije jer mesečno izađe valjda oko 600 din ako se dobro sećam.
Ili jednostavno uzmeš kod za US nalog na godinu dana sa G2A, CdKeys i sličnim sajtovima.

Pa kupi prvo mjesec dana i probaj ako ti prođe. Pa kupi onda od istog godinu dana. Šta znam gdje kupuješ. Trebalo bi da radi ukoliko ne naletiš na nekog da ti uvali nevažeći kod.

Konverzija više nije idealna jer ne konvertuje više Gold u GPU 1:1. Bila je vijest o tome prije par mjeseci.