Ja sam kupio sinoć tri na Argentini i dvije na Turskoj. Šljaka sve.
Nov nalog i onda dodaj karticu.
legalni gaming u srbiji na istorijskom maksimunu
Koliko su skuplje igre na Turskom storu u odnosu na Argentinu?
zavisi od igre… moras da proveravas… neke su i jeftinije.
Da, nema pravila. Neke budu nerealno jeftinije. Pa i novije.
Proveravaj na xbdeals za oba stora.
Skočio Ars sa 0.31 na 0.32… Uzbunaaaaa, mračna vremena stižu! Kupujte dok možete, živite život, bliži se kraaaaj. Ne ozbiljno, počeo da ide nagore.
Uf sad je već previše. Zaista ne mogu te pare da izdvajam. Moram preći na razmenu.
Ma samo da im ne pređe u naviku da ide nagore Biće 5. velika seoba Srba za Tursku
Meni nece Visa za Tursku.Jel moze Visa na turskom regionu?
Da, moze.
Meni je pre koju nedelju nalog počeo da odbija kupovinu na argentinskom storeu (sa Mastercardom) posle nekoliko meseci korišćenja. Neće ni turski (sa Visom), tako da sam prešao na Kolumbiju. Voleo bih da moze da se vrati, probam za koju nedelju, Kolumbija nema toliko skresane cene, iako im je inflacija prejaka.
Vrlo verovatno da se ovoj metodi nadzire kraj…
Igre su skočile drastično u zadnje vreme, dajem primer fife 24, u preorderu bila 15k pezosa sad ušao na store u top paid da vidim sta ima, kad ono fifa na 22k pezosa. Novi CoD i da ne pričam, u preorder verziji 20000…
Za super popularne igre, visoke su cene mada i dalje jeftinije… ali za vecinu, ne rade toliko cesto nivelacije cena sa hiperinflacijom, mozda jednom dvaput godisnje, a lira i pezos divljaju svaki dan.
Ljudi normalno je da se radi nivelacija i da se podizu. Opet je jeftino. A imas i neke starije igre zaboravljene u menjanju cena.
Zavisi sve od igre do igre. Za dosta se može uhvatiti dobra cijena pogotovo ako preorder odradiš prije nego što koriguju cijenu.
Najjača nivelacija cene je High on Life DLC bundle, sa 11 ARS na 11000 ARS
Ufaćeno na vreme, sad nek dižu!